Formatervezési pályázatok 2012

A 2009-ben alapított Design Management Díj elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását, eredményes működését. Amennyiben látókörében van olyan, a fenti célokat megvalósító és elismerésre méltó teljesítmény, kérjük, jelölje a Design Management Díjra, valamint tájékoztassa erről a lehetőségről kollégáit, szakmai partnereit.

Határidők:
A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának 2012. május 03.,
a Design Management Díj jelölésének határideje 2012. április 20.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a Magyar Formatervezési Díj elnyerésére


A nyilvános pályázatot a Nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdeti meg. A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezői teljesítmény elismerése.

PÁLYÁZATI KATEGÓRIÁK

Termék
Kereskedelmi forgalomban kapható, kis és nagy szériában gyártott termékek, illetve termékrendszerek.
Vizuális kommunikáció
Termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, valamint a számítógéppel készült, interaktív alkalmazásokat is.

Terv
Kereskedelmi forgalomban még nem kapható, megvalósításra érett termékötletek terve, makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területére tartozó tervek.

Diák
A hazai felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében résztvevő diákok által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

Pályázók

A pályázatot olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nyújthatja be, akinek lakóhelye, vagy amelynek székhelye az Európai Gazdasági Térség valamely tagállamának területén van.

A pályázat beadási határideje: 2012. május 3. (postabélyegző szerint)

A pályázatot egy példányban, kizárólag postai, ajánlott küldeményként, vagy futárszolgálat útján kell eljuttatni a Magyar Formatervezési Tanács Irodájához, „Magyar Formatervezési Díj” jelöléssel ellátva, a következő címre:
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Magyar Formatervezési Tanács Irodája
1374 Budapest 5, Pf. 552

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
A pályázati felhívás, a jelentkezési és adatlap, a Magyar Formatervezési Díjról szóló 17/2005.(III.26.) GKM rendelet, valamint a díj adományozási rendjének szabályzata megtalálható a www.mft.org.hu honlapon.
A pályázattal kapcsolatban hívható telefonszám: Szesztai Szonja: (06 1) 474 58 59, e-mail cím: szonja.szesztai@hipo.gov.hu

FELHÍVÁS
Design Management Díj 2012 elnyerésére

A díj célja, hogy bemutassa, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását, eredményes működését, és elismerje ennek kiváló példáit.

A jelölések beadási határideje: 2012. április 20. (postabélyegző, valamint az e-mail feladási dátuma szerint)

Jelölni a Magyar Formatervezési Tanács honlapjáról www.mft.org.hu letölthető Jelölőlapon lehet, ahol a díjjal kapcsolatos további információ is megtalálható.

hirdetés

Tetszett a cikk?

hirdetés