Famegmunkálás mindenkinek

A kötet lépésről lépésre mutatja be az alapvető famegmunkálási technikákat a fűrészeléstől, a fakötéseken át a felületkezelésig, és még az olyan speciális famegmunkáló módszereket is tárgyalja, mint a furnérozás, a fafaragás és a faesztergálás.

A könyvből megtudhatjuk, hogyan végezhetünk gépekkel pontos munkát, s miként készíthetünk egyedi kézműves tárgyakat kéziszerszámokkal. Gyakorlásra alkalmas mintadarabok széles tárházából választhatunk, az egyszerű bútordaraboktól a dísztárgyakig. Az egyes darabok készítését a kivágandó elemek listája és az elkészítéshez szükséges tudnivalók ismertetésével mutatják be.

A faanyagok listája megismerteti az olvasót a legnépszerűbb faanyagok tulajdonságaival, segítve az adott munkadarabhoz legmegfelelőbb alapanyag kiválasztását. A kötet végén található – profi asztalosok által készített – különleges tárgyakból összeállított galériából ihletet lehet meríteni egyedi tárgyak, bútorok készítéséhez.

Információk:

  • Magyar nyelvű
  • színes
  • 256 oldalas
  • Cser kiadó, 2017
  •  Eredeti címe: The Woodworker’s Technique Bible
  • ISBN 978-963-278-384-0

A könyv ára: 3995 Ft + 1300 Ft postaköltség.

Fizetés: átvételkor a futárnak.

Megrendelhető a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben szállítási és számlázási adatai (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon.


Kapcsolódó dokumentum:


paul-forrester-famegmunkalas-mindenkinek-konyvajanlo


Tetszett a cikk?