Kerekasztal és labirintus

Két rendezvénnyel is részt vesz a Bútorszövetség a DesignHét-en, az OtthonDesign Ősz keretein belül.

Az egyik egy kerekasztal-beszélgetést, amit Hova tovább? Találjuk ki?! címmel szerveznek. A 15 éves évfordulóját ünneplő Design Hét Budapest ugyanis kiemelten foglalkozik a felnőttképzéssel.

Az október 12-ei kerekasztal-beszélgetésen a kreatív ipar és a felnőttképzés szakembereinek véleményét hallgathatják meg a látogatók. A programra elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, illetve a designszakmák iránt érdeklődő pályamódosítókat várják. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A másik érdekes program a Woodlike szabaduló labirintus. A Wood Like egy jól felszerelt faipari műhely, ahol néhány órára bárki mesteremberré válhat. Hat együttműködő partner álmodta meg a projektet azzal a céllal, hogy a fával való munka örömét és szépségét minden lehetséges módon közvetítse. Idén szabaduló labirintussal újul meg a stand: aki szeretne elveszni, majd magadra találni, lépjen be a labirintusba, ahol szakértő fiatalok segítenek egy download design tárgy összeállításában. Aki időre és jó minőségben végzi el a munkát, hazaviheti, amit csinált!

A helyszín: Hungexpo, G Pavilon.

A Hungexpo-ra előzetes regisztrációval ingyenes a belépés. A program ingyenes, a részvételhez a standál kell regisztrálni. A résztvevőket érkezési sorrendben tudják fogadni.

A programokhoz tartozó linkek:
www.butorszovetseg.hu/design-het-2018-ajanlo
www.butorszovetseg.hu/designhet2018-butorszov-hovatovabb
designhet.hu/2018/program
osz.otthon-design.hu/hu/nyito


Tetszett a cikk?