Innovációs díjat kapott a sixay furniture állópultja

Független zsűri értékeli évről évre a pályáztatott termékeket különböző szempontok szerint, mint pl. ergonómia, innováció foka, élettartam, környezettudatosság, vagy a termékek esztétikai megjelenése. 3 kategóriában díjazzák a termékeket a kiállítás előtti hónapokban: Selection, Winner, Best of Best.

A 2014-es Interior Innovation Award "Winner" kategóriájába sorolták többek közt a sixay furniture SIXtematic állópult2 elnevezésű bútorát is. A Winner kategóriába sorolt munkák a 2014 januári kölni bútorvásáron, külön területen az IMM Inertior Innovation Award kiállításán kerülnek bemutatásra, és közülük választja ki a zsűri a legjobbakat 2014 januárban. A kiválasztottak a Winner helyett már a Best of Best védjegyet használhatják.

Sixtematic Állópult2

A SIXtematic állópult2-ben a sokoldalúság és funkcionalistás magával ragadó designban ölt testet. Ergonómikus formavilága, finom megmunkálása és a felhasznált fafajok változatossága valósággal vonzza a tekintetet. Használható notebookkal vagy tablettel való munkavégzéshez, olvasáshoz, íráshoz vagy prezentációkhoz. A bemart ceruzatartóval rendelkező tető lejtése a használat során egészséges testtartásra ösztönöz. A változatosság mellett az álló helyzetben végzett munka ellensúlyozza az ülőmunka kedvezőtlen élettani és ortopédiai hatásait. Nyitható tárolórekeszében táp- és töltőegység vagy elosztó helyezhető el, amelyek a fenéken kialakított három lyuk egyikén csatlakoztathatók az áramellátáshoz. A hátfalon keskeny szellőzőnyílások találhatók. Az állópult mélyebb és sekélyebb A4 méretű fiókok különböző kombinációival igazodik a felhasználó egyedi igényeihez. Az első pillantásra azonos magasságú hat fiók akár ugyanennyi különböző hazai fafajból is készülhet. A rekesz fedele készülhet a korpuszétól eltérő fajajból, illetve a tető rendelhető linóleum borítással is (Linóleum borítás esetén nincsen bemart ceruzatartó).
 


Tetszett a cikk?