Amikor az ajtó kijelző is egyben

Az Ostermann a padlótól a mennyezetig érő konfigurálható tolóajtókat kínál, amelyekkel a belső terek rugalmasan alakíthatók ás kihasználhatók.

Akadálymentes hozzáférést tesznek lehetővé és alkalmasak nagy és kis helyiségekben is. Megfelelőek akkor is, ha ferde a mennyezet, s ha térelválasztóra vagy gardróbszekrényre van szükség. Az ajtók különböző belső terekbe integrálhatók az üveg, a forgácslap, a dekor kitöltések egyedi kialakításának köszönhetően.

Az írható és mágneses táblafelülettel vagy műanyag táblával ellátott tolóajtók ugyancsak számos pozitívumot kínálnak. A semleges fehér vagy fekete felület szinte minden berendezési stílushoz illik. A fehér felületre táblatollal, a feketére krétával lehet írni. Mindkettő használható mágneses táblaként (faliújság) is. Az írható panelekkel ellátott ajtók a konyhában, a gyerekszobában vagy bármely kereskedelmi helyiségben is praktikus megoldást jelentenek. A dizájn változatosabbá tehető üvegpanelekkel kombinálva. Az üveggel akár a helyiség ablak nélküli részeit is el lehet választani, csendes zónát vagy tárgyalót kialakítva.

A tolóajtók online konfigurálhatók az Ostermann-nál, a szakemberek pedig készséggel állnak rendelkezésre a felmerülő kérdéseket illetően.

Forrás: dds, www.ostermann.eu


Tetszett a cikk?