A terasz „igazodik” a bejárati ajtóhoz

A gasztronómiai objektumok és a nagyértékű, minőségi családi házak építészei, tervezői a kültéri területeket a teljes épület építészeti elemének tekintik. Ezért gyakran a beltér folytatásaként gondolnak rá és a kialakítására is nagy súlyt helyeznek. Ennek megfelelően a kültéri, design-orientált padlóprofilok egyre inkább előtérbe kerülnek.

A Renolit figyelemmel kíséri a változó piaci igényeket, például a Geofol FH-val. Az új termék egy színes PMMA fólián alapul, amely egy úgynevezett „nap-pajzs” (Solar Shield Technology: SST) technológiával ellátott. Ezt követi a kopásálló, súrlódásálló UV-védőréteg – amely megvédi a festékeket az időjárás hatásaitól és így a fakulástól –, s végül van egy rendkívül karcálló fedőréteg.

A cég a termékeire az európai piacokon akár tíz év garanciát is vállal, ami a színtartósságra is kiterjed. A korund komponensek biztosítják a kopásállóságot, míg a durva felületi struktúra a megfelelő csúszásállóságot és a lépésbiztonságot garantálja. A Renolit Geofol FH profilcsomagoló gépekkel történő megmunkálásra készült. A fólia megfelelő olvadékragasztókkal kasírozható, valamint élek becsomagolására is alkalmas. Az értékesítés tíz dekorral kezdődik.

Forrás: dds, www.renolit.com


Tetszett a cikk?