Minőség- és egyéb irányítási rendszerek


Többrészes cikksorozatunk bevezetőjeként szeretném felkelteni a figyelmet a minőségirányítás eredményességet és hatékonyságot javító hatására. Az érdeklődő olvasóknak röviden ismertetem a minőségügyi, illetve egyéb irányítási rendszereket, áttekinthető helyzetképet adnék arról, hogy melyek a vállalkozások által legkeresettebb irányítási rendszerek.

Tapasztalatból tudjuk, hogy vannak bőven olyan esetek, amelyek során a minőség hozza vissza a „guruló Forintokat”! A további részekben olyan megtörtént fejlesztésekről szeretnénk képet adni kollégáimmal, amelyek a vállalkozás eredményességét, illetve hatékonyságát növelték. Az ilyen javító módszerek tárházából válogatunk ennek a sorozatnak a folytatására a jobbnál jobb és érdekesebb megoldásokból, esetekből.

MINŐSÉG-, ILLETVE EGYÉB IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

A tanulságos esettanulmányok előtt áttekinthető képet kívánok leírni, a legnépszerűbb irányítási rendszereket bemutatva – a teljesség igénye nélkül –, amelyek bevezetése keresett a vállalkozások körében. Ismertetőm kitér a faipari alkalmazási lehetőségekre is. Ezek a hatékony működést támogató alkalmazások, megoldások, rendszerek is segítettek a szervezetek vezetőinek választ adni a válságot követő években megjelenő új üzleti kihívásokra.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.