Erőforrás-takarékos alternatíva az aktuális trendek alapján

Milyen felületek vannak az előlapokon, ajtókon és munkalapokon? Hogyan tervezzünk olyan belső tereket, amelyekben jól érezzük magunkat? Ezek a kérdések időtlenek, de a válaszok változnak. A lakberendezési trendek a társadalom korszellemét és fejlődését tükrözik. Ezért a Swiss Krono AG négyévente az aktuális igényekhez igazítja „One World” kollekciójának bútordekorjait.

A 2024-es dekorkollekcióban négy trendvonulat tükröződik. Egyre jobban tudatában vagyunk annak, hogy fogyasztásunk milyen hatással van az egészségre és a környezetre. Különösen a fiatalabb generáció számára fontosabb a hitelesség az anyagi javaknál. A hibrid munkavégzés révén egyre inkább összeolvad a munka és a magánélet, miközben a lakással szemben támasztott igények nőnek. A lassításra szolgáló terek szinte megállítják a külvilágot, ezáltal kizökkentenek a mindennapi mókuskerékből és biztonságot nyújtanak. A meleg, világos természetes tónusok és a bársonyos, szupermatt felületek a természet és a jó közérzet újszerű meglátását tükrözik.

Az új dekorok mellett a „One World” kollekció két új felületi struktúrát is kínál. Eredeti kőszerkezetével a „Touch One” ideális kiegészítője a kollekcióban található faszerkezeteknek. A nem túl mély, kőre jellemző csillámhatású „dombormű” elegáns megjelenést és tartósságot közvetít. A simogatni való Craftstyle MW szerkezet és a szálcsiszolt fa megjelenése nyugodt fa dekorokkal kombinálva erőforrás-takarékos és egyben különleges alternatívát teremt a valódi fához képest.

A Swiss Krono One World kollekciója sima, fa és dizájn dekorokból áll az aktuális trendek alapján.

Forrás: dds


Tetszett a cikk?