EGGER: ZOOM-újdonságok

A 2014-es ZOOM-fejlesztések sokkal többet jelentenek annál, mint a meglévő kollekció 290 dekorra való bővítése. A fejlesztések ténylegesen evolúciós értékkel bírnak – fejti ki Hubert Höglauer, az EGGER Group marketingigazgatója: "A ZOOM-innovációk teljesen újgenerációs felületi struktúrákkal jelennek meg, a látvány és a tapintás legjobb kombinációit nyújtva. A speciális, mély felületi struktúrák teljesen új hatással bíró termékeket eredményeznek mind tapintási, mind vizuális szempontból. A laminált bútorlapok új generációját jelentik.


A Feelwood Nature ST28 struktúrát autentikus karaktere jellemzi. A csomók és a rajzolat tömörfára emlékeztető,
természetes benyomást keltenek. A matt struktúra a Gladstone Tölgy dekor rajzolatával összehangolva még
jobban kidomborítja a homok-fúvott jelleget.

 

DESIGN ÉS TELJESÍTMÉNY

A fejlesztések követik mind a legújabb trendeket, mind a technológia fejlődését – példa erre a pórusszinkronizálás a bútorlapok mindkét oldalán. Verena Michels, az EGGER Group Design- és Decor-fejlesztője kifejti: Fejlesztéseink hangsúlyos új dekor- és anyagkarakterisztikával egészítik ki az eddig is sikeres ZOOM-kollekciót. Például az autentikus és látványos fareprodukciók csoportja bővítésre került a Gladstone Tölgy és a Jackson Fenyő dekorszériákkal. Találkozunk a fejlesztésekben az UNI színkollekció vörösesszürke árnyalatainak meleg hatásával és matt optikájával is. A Tortona és a Feelwood Elegance szinkronpórus struktúrákkal, a Festett Fa struktúrával ellátott új UNI színekkel és a diszkrét fareprodukciókkal – mint például az Orleans Tölgy – az időtálló, elegáns, természetes irányzatokra adunk választ." A ZOOM 2014-es fejlesztéseivel a tervezők és a kivitelezők inspirációs forrásra lelhetnek, és egyben nagy rugalmasságra tehetnek szert a design terén. Az EGGER laminált bútorlapok alapvető tulajdonságaik mellett (mint karcállóság, színtartósság, hosszú bútorélettartam, könnyű tisztíthatóság) a legmagasabb minőséget, tökéletesen természetes megjelenést és tapintási élményt kínálnak.


A KERÁMIA (ST87) struktúra a metál és kerámia ötvözésével új irányzatot teremt.
Segítségével korhű, használt-kopottas (used look) vagy ipari stílusú megjelenést hozhatunk létre.

 

KARAKTERES SZINKRONPÓRUS STRUKTÚRA

Az új "Feelwood" szinkronpórusos felületi struktúra kétoldalas kivitelben is elérhető, és a dekorok és struktúrák eddig elképzelhetetlen, tökéletes összhangja jellemzi. Mindhárom, a ZOOM-innovációval bevezetett szinkronpórus struktúra egyedi, csak rá jellemző karakterrel bír. A Feelwood Elegance ST27 felületi struktúra időtlen, ám mégis modern hangulatot árasztó küllemével vonzza a tekintetet. Stílusa és kifinomultsága könnyed és elegáns természetességgel tölti meg a helyiséget. A finom és egyenes vonalú, ám mégis természetes ST27 struktúra a Tortona dekorrajzolatával összehangolva hihetetlenül autentikus megjelenéssel bír. A Feelwood Nature ST28 struktúránál a csomók és a rajzolat tömörfára emlékeztető, természetes benyomást keltenek. A matt felület a Gladstone Tölgy dekor rajzolatával összehangolva még jobban kidomborítja a homok-fúvott jelleget. A Feelwood Ambiance ST29 struktúra feltűnő, mégis elegáns megjelenésű. Nagy katedráljaival ideális nagy felületeken alkalmazva, ízléses, kifinomult hangulat megteremtésére. Matt-fényes hatásaival a Cape Elm dekor nagyívű rajzolatát követi. A dekorkép lágy bemélyedései jól tapinthatóak.


Az F310 ST87 Rusztikus Kerámia magán hordozza a kerámialapok megjelenését és tapintható mélységét.
 

KIFEJEZŐ STRUKTÚRÁK

A ZOOM 2014-es fejlesztéseinek további négy struktúrája az erőteljes fa- és anyagreprodukcióknak kölcsönöz tökéletes tapintási élményt és egyedi karaktert. A Painted Wood ST26 struktúra hidat épít a természetes és a kortárs dizájn között. A finom formák és a semleges színárnyalatok különleges hangulatot árasztanak a helyiségben. Ezzel a struktúrával a fa természetes, friss festékbevonat jelleget kap. A diszkrét és a hangsúlyos részletek összjátéka természetes hatást kölcsönöz a felületnek. A Brushed Wood ST36 struktúra a nyers és közvetlen megjelenést ötvözi a kizárólagos és időtlen jelleggel. Ezeknek az ellentéteknek a finom összjátékára épülő kidolgozás gazdag megjelenést biztosít. A szabálytalan és igen mély struktúra a matt megjelenéssel társítva hihetetlenül természetes, hiteles és minőségi összhatást eredményez. A Kerámia ST87 struktúra a metál és a kerámia ötvözésével új irányzatot teremt. Egy meglepő felületi struktúra és egy dekor párosítása teljesen új megjelenést képes létrehozni. A matt-fényes hatások egy kerámialap felületére hajaznak, a vizuális mélység benyomását keltve. A Perfect Matt ST9 struktúra tapintható, matt optikával rendelkezik. A természetes színek és a barackhéjszerű struktúra összjátéka modern, mégis megnyugtató hangulatot áraszt maga körül. Gyenge fényvisszaverésüknek köszönhetően a Kasmír, Vino és Trüffel színek különösen természetes hatást keltenek. A felület is puha, meleg és kellemes tapintású.

MINDENRE KITERJEDŐ SZERVIZ

A megújult ZOOM egyik legfőbb erénye a kiterjesztett szerviz "Megoldások – Minden napra" mottóval. A tervezők számára biztosított EGGER mintaszerviz, az online elérhető szolgáltatások széles skálája, a myEGGER microsite, valamint a VDS-Profi (Virtual Design Stúdió) segítségével ötleteit könnyen megjelenítheti és prezentálhatja megrendelőinek. Az új VDS-alkalmazásokkal Android- és iOS-platformokon is böngészheti dekorkatalógusunkat, mely lehetőséggel bárhol és bármikor professzionális szintű prezentációt készíthet üzletfeleinek. Az EGGER megújult ZOOM-választékáról és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról további hasznos információkat találhat a www.egger.com/zoom weboldalon.
 


Tetszett a cikk?