Megoldások egy helyről

Az elmúlt 5 év folyamatos fejlődést hozott az AR Furnér Kft. életében. A Furnérművek romjain, 2012-ben indult cég mára a hazai furnéripar egyik legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát, jelentős nemzetközi beágyazottsággal.

Magyarországon egyetlenként tartunk raktárunkban közel 100 fafajból álló választékot és ennek egy részének különböző vastagságait is.

Európa legjelentősebb kétszerkéselt furnér gyártóinak, az ALPI és a TABU cégek képviseletét is ellátja a cég, melyek termékei részben budapesti raktárkészletről, másrészt 1 héten belül az olasz gyárak raktáraiból elérhetőek. Furnérkészletünket az igényekre alapozva folyamatosan bővítjük új fafajokkal. Kínálatunk nem egy virtuális, valahol a világban megtalálható raktárkészletre épít. A hozzáértő felhasználók tisztában vannak ennek fontosságával. A képernyőn keresztül kiválasztott anyagok jelentős része kellemetlen meglepetést okoz, amikor a valóságban megérkeznek.

Ezért az AR Furnér jelentős erőfeszítéseket és nem kevés költséget áldozott a budapesti kínálat felépítésére és folyamatos fenntartására.

A furnérok további feldolgozása és ezzel teljesebb szolgáltatások is elérhetőek a budafoki cégnél. Élfurnérok és éllécek gyártása akár egyedi anyagokból és egyedi méretekben is lehetséges.

Új szolgáltatásként 2017 februárjától terítékképzést, préselést, azaz teljes körű furnérozást is vállal az AR Furnér partnercége, mely AR Wood Kft. néven szintén a budafoki telephelyen kezdte meg működését. Emellett lapszabászat és élzárás is várja a kedves kuncsaftokat.

AR Furnér Kft.
1222 Budapest, Háros u. 7.
Tel.: (1) 424-6209, (20) 953-4318
e-mail: miszlai.jozsef@arfurner.hu
www.arfurner.hu

AR Wood Kft.
1222 Budapest, Háros u. 7.
Tel.: (70) 633-5235
e-mail: arwoodkft@gmail.com


Kapcsolódó dokumentum:


megoldasok-egy-helyrol


Tetszett a cikk?