Nagyvárosi lüktetés – lamináltlap-trendek

A folyamatos fejlődés és a világ minden tájáról érkező trendek melletti elköteleződésünk méltó bizonyítéka az új Trends 20/21 kollekció, mely lenyűgöző esztétikai és korlátlan tervezési lehetőségeket kínál különféle felületű anyagok, színek és textúrák kombinálásával.

A kollekció City Vibes témáját a nagyvárosok mindenkit magával ragadó jellegzetes kisugárzása, lendülete ihlette, ami visszaköszön a dekorok színeiben, felületi struktúráiban és intenzitásában egyaránt.

A karakteres dizájnok és az új, valósághű felületi struktúrák kombinációja életre keltik a dekorválaszték elemeit. Az új KronoDesign-kollekció hűen tükrözi a fenntartható ipari fejlődés fontosságát, az újrahasznosított faanyagok – elsősorban tölgyek esetében –, a gyökereinkhez való visszatérést.

Választékunk bővítése során, az eddigi 135 dekorból álló lamináltlap-kollekciónk mellé, az idei év során 18 új dizájnt fejlesztettünk.

Egy kis ízelítő a nagyvárosi trendekből:

  • Öreg tölgy (Grange Oak) – különböző szélességű, hosszú deszkák által megalkotott felület, mely a hasadt, gattervágott öreg fa jellegzetes jegyeivel kombinálva életteli hangulatot varázsol a környezetbe.
  • Kikötői tölgy (Harbor Oak) – csodálatos részletekkel bíró, „használt” jelleget sugárzó tölgyanyag, mely csodálatos árnyalataival és elbűvölő meleg tónusaival tökéletesen illeszkedik minden összeállításhoz.
  • Evoke tölgy (Evoke Oak) – rusztikus hatású tölgydekor, mely erezettségével, repedéseivel és csomóival a tökéletlen valóságot tükrözi.
  • Castello tölgy (Castello Oak) – a fa gazdagságát és természetes szépségét mintázó klasszikus stílusú tölgydekor.
  • Aurora szil (Aurora Elm) – egyenes erezetű, finom tónusú szil dekor, mely nyugodt, elegáns megjelenést tükröz.
  • Flow dekorok – ipari ihletésű modern dizájn, mely a fém és beton innovatív hibridjeként a gyors városfejlődést szimbolizálja, s tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe.

(X)

Az új kollekciónkat keresse viszonteladó partnereinknél!


Kapcsolódó dokumentum:


nagyvarosi-luktetes-laminaltlap-trendek


Tetszett a cikk?