Különböző felületanyagok tökéletes színharmóniája

A városokban egyre szűkebbek és egyre drágábbak a lakhatási lehetőségek. Ez a tény új kihívások elé állítja a belsőépítészetet. A kis lakóegységeket ugyanis komoly feladat egyszerre funkcionális, illetve egyedi és minőségi megoldásokkal berendezni. Jelentős igény mutatkozik az egységes színvilágú tér- és bútorkoncepciókra, amelyek nagyobbnak mutatják a teret.

Az emberi szem nagyon érzékenyen reagál a színárnyalatokra. Éppen az uni tónusok, vagyis nagyon hasonló, de mégsem teljesen egyforma színek zavarják színérzékelésünket. A polimerek specialistájaként a REHAU ezért kínál partnereinek egységes színvilágú felületkollekciókat – ezzel pedig egymáshoz tökéletesen illeszkedő dekorokat. Újdonság az abszolút színegyezés a vízszintes és függőleges felületek anyagösszetételében.

A RAUVISIO crystal üveglaminát már meglévő Bianco, Sabbia, Menta és Fumo dekorjai mellé a REHAU kidolgozta ugyanezt a négy színárnyalatot a RAUVISIO mineral | HANEX Solid Surfaces ásványi alapanyagánál is. Így például a bútorelőlapok, munkalapok és idomok egyöntetű külsővel készíthetők el. A két felületanyag egységes színvilágával kiegyensúlyozott kompozíciók tervezhetők, eltérő fényességi fokkal és mélységhatással. Ez kellő teret biztosít az építészeknek az átfogó kialakítási koncepcióktól a legmagasabb színvonalú kommunikációs formatervezésig mindenre. Ha másik uni színt választana a RAUVISIO ásványi alapanyagai közül, akkor ezt a kívánt színt is megtalálja a REHAU programjában. A RAUVISIO crystal vario megoldással a polimerek specialistája kibővíti üveglaminát-választékát az összes különleges uni színre. Legalább 20 lap átvétele esetén tetszés szerinti színárnyalatok választhatók, például a RAL-árnyalatok alapján, magasfényű vagy matt változatban.

ANYAGMINTÁK MINDIG KÉZKÖZELBEN

A belsőépítészetben a legfontosabb, hogy az eredeti anyagok mindig kéznél legyenek. A megjelenés és a tapintás meggyőzőbbek az ügyféllel folytatott megbeszélés során, mint bármilyen tökéletes fénykép. A RAUVISIO mineral HANEX-kollekció 112 színével és dekorjával felszerelt mintabőrönd az inspiráció forrása.


Kapcsolódó dokumentum:


kulonbozo-feluletanyagok-tokeletes-szinharmoniaja


Tetszett a cikk?