Új szolgáltatás a fűrésziparnak

A Metamob Kft. 1994-ben kezdte meg tevékenységét, elsősorban a fűrésziparra fókuszálva. Három évvel a cégalapítást követően, szalagfűrészlapok és keretfűrészlapok gyártását kezdték meg. A gyártáson túl a forgácsolószerszámok élezését, karbantartását is nagy szakértelemmel végzik. Technikai szaktanácsadással is ügyfeleik szolgálatára állnak, hogy a fűrészlapok optimális kihasználása révén, partnereik jobb eredményeket érjenek el. A szalagfűrészgépek lendkerekeinek ellenőrzésében és szabályozásában is nagy tapasztalattal segítenek.

A Metamob Kft. a faipari forgácsolószerszámok széles palettájával áll ügyfelei rendelkezésére. A szalagfűrészlapokon túl a gyalukéseken át a váltólapkás marókésekig, minden megtalálható a szortimentjükben. Természetesen a szerszámválasztékon túl, azok élezése, karbantartása is megoldható házon belül.

A Metamob egy új szolgáltatással is szeretne a piacon megjelenni. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy a kis- és közepes üzemek házon belül igyekeznek megoldani fűrészlapjaik karbantartását. Sajnos, sok helyen az elavult gépek meghibásodása, vagy a fogyóeszközök és alkatrészek hiánya termelésleállást, termeléskiesést eredményez. Az egyre kisebb tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező humán erőforrás oldaláról már nem is szólva... Ezért a fűrészárugyártóknak egy új komplex szolgáltatást vezet be a Metamob Kft.

A MetaGo szolgáltatás összetett, minden problémára 100 százalékos gyártási biztonságot szavatol a szerszámgép-gazdálkodás oldaláról. Ez annyit jelent, hogy a gyártás a szalagfűrészlapok tekintetében soha nem állhat le.

KIKNEK AJÁNLJUK ÉS MIT TARTALMAZ A METAGO SZOLGÁLTATÁS?

Voltaképpen egy bérleti konstrukcióról van szó, mely leveszi a karbantartási és élezési feladatokat a fűrészüzemek válláról. Ezzel kényelmesen és többletköltségmentesen végezhetik munkájukat. Az ügyfelek igényeinek, gépparkjuknak, valamint a feldolgozandó alapanyagoknak megfelelő számú fűrészlapot biztosítunk. Akár heti, vagy havi fix költség kifizetésével biztosítjuk a megfelelő minőségű stelites szalagfűrészlapokat.

Amennyiben a partnereink élnek a MetaGo szolgáltatással, úgy adott számú fűrészlapot kapnak kézhez, melyeket nem szükséges megvásárolniuk. Minden költség a bérbeadót terheli. Beleértve a szállítási, karbantartási, javítási, esetleges ellenőrzési, tisztítási költségeket is. A bérlet a lapok újrastelitezését és két biztonságos szállítódobozt is magában foglal, így egy teljes körű szolgáltatással áll a Metamob a partnerek rendelkezésére.

A Metamobbal való együttműködés érdekében, leendő előfizetőinknek ki kell tölteniük egy űrlapot. Az űrlap kitöltését követő 24 órán belül a Metamob szaktanácsadója kapcsolatba lép az igénylővel, tisztázzák a műszaki részleteket, majd előterjeszti az ügyfél igényeire szabott személyes ajánlatot.

HONNAN TUDOM, HOGY MELYIK ELŐFIZETÉS-TÍPUS A LEGMEGFELELŐBB SZÁMOMRA?

A leendő partnerek többféle bérleti konstrukció közül választhatnak. A Metamobnak hatékony módszer áll a rendelkezésére, hogy az ügyfelek változatos igényeihez a legmegfelelőbb ajánlatot tudják kiválasztani. Ezért felmérjük a termelés általános körülményeit, a termelési kapacitást és az ügyfelek elvárásait.

Ezt követően, a rendelkezésre álló információk alapján legyártjuk a tesztlapokat, amelyeket aztán partnereinknél letesztelünk. A tesztelés alapján megtudhatjuk, hogy szolgáltatásaink megfelelnek-e ügyfeleink elvárásainak, illetve milyen módosításokat kell eszközölnünk. A tesztelést követően kerül sor a legmegfelelőbb bérleti konstrukció kiválasztására. Ez függ az adott lapok paramétereitől és azok számától, valamint a bérleti periódusoktól. Az előfizetés kiválasztását követően írjuk alá az együttműködési szerződést, ezt követően partnereink átvehetik az első, használatra kész fűrészlapokat. A bérleti konstrukciókat úgy terveztük, hogy teljesen rugalmasan kövessék a felhasználás során kialakuló helyzeteket. Így például az esetlegesen nem használt lapok átütemezhetőek a következő bérleti időszakra. Ez az esetleges gyártási volumen időleges csökkenésekor válik relevánssá. Ezen túlmenően mód van a bérleti szerződés egy hónapos szüneteltetésére is, teljesen költségmentesen.

A MetaGo fűrészlapbérleti szolgáltatás egy olyan teljes körű konstrukció, amelyet azért hoztunk létre, hogy a fűrészárugyártók a legfontosabb tevékenységükre tudjanak koncentrálni oly módon, hogy a fűrészlapok terén a mindennemű beszerzéssel, karbantartással és élezéssel járó problémákat levegyük a vállukról.

A cikk a Magyar Asztalos 2021. májusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


uj-szolgaltatas-a-furesziparnak


Tetszett a cikk?