Fókuszban a fürdőszoba

A fürdőszoba kialakítása ugyanolyan figyelmet igényel, mint a lakás bármely más helyisége. A különböző alapanyagok felhasználásával nem csupán esztétikusabbá, de időtállóbbá tehető a rendszeresen nedvességnek kitett belső tér. A Kerrock tömör felületű anyag gyártójaként és feldolgozójaként a Kolpa egyedi alkatrészeket, illetve holisztikus megoldásokat kínál a fürdőszoba berendezéséhez.

A „Kolpa San” széles választéka kádakat, zuhanytálcákat és -kabinokat, masszázskádakat és -kabinokat, valamint fürdőszobabútorokat tartalmaz. A „Kolpa Solutions” program a faiparban dolgozó szakemberek – ácsok, asztalosok – számára kínálja a kulcsrakész mérnöki projektek tervezését, legyártását. Ezek a külső és belső tér mindenre kiterjedő megoldásaitól az innovatív „Kerrock” homlokzatok tervezéséig terjednek. A normál kínálat 92 színt és természetes kő másolatokat tartalmaz.

Fontos pillér természetesen maga a Kerrock tömör felületű anyag, amely a belsőépítészetben és különösen a szaniter szektorban játszik nagy szerepet. A termék nagyon sokoldalú, azonban az sem elhanyagolható szempont, hogy az asztalosok könnyen és hatékonyan tudják feldolgozni a műhelyükben használatos, megszokott gépekkel és elektromos szerszámokkal – a saját lehetőségeik szerint.

Forrás:dds


Tetszett a cikk?