A RAUKANTEX tökéletes kapcsolatot teremt

A lakberendezés és belsőépítészet számára az egyik legfontosabb az aktuális trendek, divatok érzékelése és követése. A természetes anyagok és a fenntarthatóság jelenleg nagy hangsúlyt kapnak a belső terek tervezése során is. Matt, tompa zöld tónusok természetes, világos színű faváltozatokkal kombinálva, vagy világos, tompa színek, amelyek szinte időtlenül kombinálhatók újra és újra. Sok lehetőség van, de egy dolog közös bennük: a harmónia.


A RAUKANTEX tökéletes kapcsolatot teremt
A februárban bemutatott új Egger Decorative 24+ kollekció stílusosan dolgozza fel kínálatában ezeket a témákat. Élzáró szakértőként rengeteg energiát fektettünk abba, hogy változatos kínálatunkkal tökéletes megoldásokat biztosítsunk a harmonikus színkombinációkhoz.


 

Találja meg a tökéletes élzárót és rendeljen ingyenes mintát! >

 

A RAUKANTEX nemesmatt élzáró például ideális kiegészítője a PerfectSense matt termékcsalád bútorlapjainak és a TM12 PerfectSense Omnipore matt termékcsaládnak. Az élzárókat is a karcolásokkal szembeni nagyfokú ellenállóság, valamint az ujjlenyomat mentesség és a puha tapintás jellemzi.

Természetesen az új ST40-es felülethez illeszkedő élzárók is szerepelnek a programunkban. Az új dekorok a Scratch Protect lakkunkkal vannak ellátva, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak és védőfólia nélkül is feldolgozható. 

Kérdése van szolgáltatásainkkal vagy egy konkrét projekttel kapcsolatban, amelyet szeretne megbeszélni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy küldjön e-mailt
marketing-butoripar@rehau.com címre!


Tetszett a cikk?