Elegánsan csillapítani a zajt

Jól átgondolt, használatra kész és tartós: a Sandler Bluefiber akusztikus márkája a hatékony zajcsillapítás révén számos akusztikus alkalmazást kínál.

A nyitott terek kialakítása lakó- és munkakörnyezetben közelebb hozza az embereket   egymáshoz, elősegíti az aktív eszmecseréket és a közös kreativitást. A hatékony akusztikai megoldások biztosítják, hogy a háttérzaj ne legyen túl erős és nyugodt környezetben folyhasson a koncentrált munkavégzés, különösen a mozgalmas, mindennapi tevékenység során. Fal- vagy mennyezetelemek, térelválasztók, akusztikus dekorációk – a lehetőségek olyan sokrétűek és egyéniek, mint az őket használó emberek. A Bluefiber akusztikus márka a térhangzás szempontjából nagy teljesítményű anyagok széles skáláját ötvözi. Kiváló hangelnyelő tulajdonságaiknak köszönhetően a könnyű textilanyagok ideális alapot képeznek az egyedi belsőépítészeti koncepciókhoz, és kellemes lakókörnyezetet teremtenek. Merev lemezek és betétek különböző vastagságban, teljesítménytípusban és színváltozatban állnak rendelkezésre, valamint rugalmas tekercs áruk, amelyek optimálisan illeszthetők az alkatrészek kontúrjaihoz. De lehetőség van egyedi megoldásokra egyedi célok alapján. Minden anyag azonnali használatra kész, és egyesíti a funkciót és a dizájnt.

A gyártó minden területen fontosnak tartja a felelősségvállalást és a folyamatok átláthatóságát. A 100 százalékos tisztaságú, élettartamuk végén teljesen újra feldolgozható high-tech termékek túlnyomó részt újrahasznosított PET-palackokból készülnek.

Forrás: dds


Tetszett a cikk?