Új EGGER Dekoratív Kollekció

Hivatalosan 2017 januárjában vezeti be az EGGER az új Dekoratív Kollekcióját. Ebből 3 stílusvilágba már most bepillanthatunk.

Living Nature, Loft Living, Handcrafted – három, az EGGER új Dekoratív Kollekciójának kilenc inspiráló stílusvilágából. A bútoripari és belsőépítészeti alapanyagokat gyártó cég ízelítőként bepillantást enged a dekor- és struktúrakínálatába a www.egger. com/dekorativ oldalon. Az új
kollekció 2017 január elejétől lesz elérhető, premierjét a müncheni BAU 2017 kiállításon ( január 16–21.) tartják.


Living Nature stílusvilág

KÖZÉPPONTBAN A VEVŐ
Az új koncepciót a vevői igények ihlették. „Különböző tanulmányokból, személyes tapasztalatokból és a mindennapi kapcsolatokból ismerjük a vásárlóink elvárásait. Ezért hoztuk létre a stílusvilág kollekciót, mely könnyebb eligazodást és inspirációt nyújt partnereink számára.“– mondja Hubert Höglauer, az EGGER csoport marketingvezetője. A fogalom aktuális trend-témái az egész belsőépítészeti berendezésben megjelenhetnek. A Living Nature, a Loft Living és a Handcrafted stílusvilágok ízelítőt nyújtanak abból, hogy az EGGER hogyan kapcsol össze dekorokat és felületeket.


Loft Living

AZ EGGER INSPIRÁL
„Partnereink tele vannak kreatív ötletekkel, amit szeretnének a vevőiknek is megmutatni. Dekoratív Kollekciónk segítséget nyújt nekik abban, hogy az első ötlettől az utolsó simításig megvalószítsák a zokat.“– mondja Hubert Höglauer.

A legújabb technológiával kifejlesztett átfogó dekorkínálat, és a felületi struktúrák kiegészítik egymást, így hatásuk összeadódik. Ezzel az EGGER olyan általános megoldást kínál, amelyet a kivitelezők és a tervezők a mindennapi munkájuk során felhasználhatnak. A Dekoratív Kollekció megoldás a gyorsan változó trendekre, az egyre növekvő kínálati komplexitásra és az egyes termékek egyre rövidülő élettartamára.

A bútoripari és belsőépítészeti alapanyagokat gyártó cég a 300 dekorral, a szervizorientált termékkínálattal, az EGGER színazonos rendszerrel és a megszokott EGGER minőséggel továbbra is gyors, megbízható és sikeres kíván lenni. Azt a sikertörténetet vinné tovább, mely a ZOOM-kollekcióval elkezdődött.


Handcrafted

Fotó: EGGER Holzwerkstoffe
www.egger.com


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-november-46-47


Tetszett a cikk?