Egy gombnyomásra

Most nem arról szeretnénk beszélni, hogy a Piper 3D-vel milyen könnyen lehet berendezni, és milyen szép látványterveket lehet készíteni. Hanem arról, hogy az elkészült látványtervek alapján hogyan könnyítheti meg saját bútorgyártási munkáját egyetlen gombnyomással.

Készíthetünk a berendezett helyiségről a szép látványterv mellett lézerpontos gyártás-előkészítést is egyetlen gombnyomásra? Úgy, hogy a bútorok minden porcikája az én munkafolyamataim szerint van beállítva? És az árajánlatot is tökéletesen kiszámolja?  A Piper 3D gyártás-előkészítő moduljával igen. Percek alatt beállíthatjuk a rendszerben a saját gyártási szisztémánkat, vagy másét, akinek tervezünk.

Nútolt hátfalmegoldással dolgozik, ráütődő fronttal, 2 mm-es felső hézaggal, 110 mm-es merevítővel stb.? Néhány kattintás, és máris ezekkel az adatokkal fog dolgozni a program, mind látványterv, mind gyártás-előkészítési szinten. Persze több bútorgyártási szisztéma sablonja is elmenthető, bármikor beolvasható, és akkor sincs gond, ha bútoronként, egyedileg is eltér a gyártási mód.

Amint készen vagyunk a gyönyörű látványtervvel, és a vevőnk már alig várja, hogy elkészüljön álmai bútora, az említett gombnyomásra el is készül a teljes gyártási kiírás.

Pont úgy, ahogy mi szeretnénk. Mit kapunk?

  • Komplett alkatrészlistát, úgy, és azt listázva, amit szeretnénk.
  • Anyagösszesítést, árkalku- lációval.
  • Méretezett, mérethelyes műhelyrajzot, amin tetszés szerinti méreteket jelentethetünk meg.
  • Az optimális szabástérképet, hogy rengeteg anyagot spóroljunk. Ezt kiexportálhatjuk, etikettet (akár QR-kóddal) nyomtathatunk hozzá. Nyilvántarthatjuk a raktárkészletet, a maradéklistát (amit az optimalizáló fel is használ).
  • Beméretezett alaprajzot, falnézeteket kaphatunk.
  • És persze pontos árajánlatot adhatunk vevőnknek, amit szintén teljesen személyre szabhatunk.

A program anyagárból is tud kalkulálni, vagy akár bútorelemenként, különböző szorzókat, módosítókat (szállítási költségek, felárak, kedvezmények) is hozzá rendelhetünk. Ez mind a Piper 3D-vel egy perc. Önnek mennyi időbe telik? Egy jó látványtervvel több vevője lesz, és a gyártás-előkészítővel emellett sokkal kevesebb munkája! Egyetlen program segítségével. 


Kapcsolódó dokumentum:


egy-gombnyomasra


Tetszett a cikk?