A REHAU leírhatatlan mélységhatást kölcsönöz a matt felületeknek

A REHAU egy új, izgalmas komponenssel egészíti ki a RAUVISIO crystal Deep elegáns mélységhatással gazdagított, népszerű üveghatását: a finoman csillogó, fémes megjelenéssel. Az új Deep kollekció a matt felületeknek új mélységhatást kölcsönöz.


Új RAUVISIO crystal Deep RAUVISIO crystal Deep kollekció mélységhatással leheletnyi fémes csillogással. Minden színhez és formátumhoz RAUVOLET crystal-line tárolási a RAUVISIO crystal Deep megoldások Deep változatban kollekcióból rendelkezésre áll: RAUKANTEX élzáró

Az új Deep kollekcióval a RAUVISIO crystal innovatív részleteket kínál a belsőépítészet számára. Az egyszínű felületek újrafelfedezésével a színkollekció világszerte egyedülálló lehetőségeket kínál a tervezőknek stílusos bútorok, illetve helyiségek megalkotásához. A kollekciót az óceán kifürkészhetetlen mélysége ihlette, és úgy tűnik, hogy egy izgalmas, élettel teli komponenssel képes a bútorokat életre kelteni: A fényviszonyoktól függően kibontakozik a csillogó mélységben rejlő szépség , és különleges hangulattal tölti meg a helyiséget. Van, hogy erőteljes kontrasztot biztosít, vagy épp más felületekkel kombinálva visszafogottan és elegánsan hat – a RAUVISIO crystal Deep mindig harmonikusan illeszkedik az átfogó koncepcióba. Az időtálló kollekció hét igazán figyelemre méltó dekort foglal magában. Kiválóan kombinálhatók egymással, más REHAU kollekciókkal, de akár természetes anyagokkal, így fával vagy kővel is.

EGYSÉGES FORMATERVEZÉSI KONCEPCIÓ EGYÖNTETŰ HATÁST KELTŐ BÚTORDARABOKHOZ

Az egységes formatervezési koncepció gondolata határozza meg a REHAU minden kollekciókkal kapcsolatos munkáját, és következetesen folytatódik minden termékbevezetésnél. Így a Deep kollekció is tökéletesen illeszkedik a bútorredőny rendszerekhez, valamint a RAUKANTEX élzárókhoz. A teljes RAUVISIO crystal Deep kollekció elérhető a RAUVOLET crystal-line bútorredőny rendszerben is. A teljesen egységes dizájnban a legkisebb elemeknek is, mint például az élzárónak, ugyan olyan fontos szerepe van. A RAUKANTEX élzárókkal a REHAU ehhez több mint 50 évvel ezelőtt olyan megoldást fejlesztett ki, amely a vállalatot a bútoripar megbízható partnerévé tette. A felületeket és az éleket összekötő RAUKANTEX pro élzárás által – a hézagmentességnek köszönhetően – a funkció és a megjelenés szempontjából egyöntetű alkotóelemek születnek. RAUKANTEX élzáró a RAUVISIO crystal Deep minden színéhez rendelkezésre áll – így biztosítja a harmonikus, monolitikus megjelenést, izgalmas mélységhatásokkal.


Élzárók és felületek Kiváló kombinációs lehetőségek egyöntetű hatást keltő bútordarabokhoz a Deep kollekcióba tartozó vagy akár más anyagok felhasználásával

ELŐNYÖK A MEGMUNKÁLÁS ÉS A HASZNÁLAT SORÁN

Az „asztalosok üvegének" is nevezett RAUVISIO crystal egyesíti az üveg nemes, sokoldalú megjelenését az üveglaminátumok kiváló megmunkálási és felhasználási tulajdonságaival. A RAUVISIO crystal Deep kollekció hagyományos asztalos szerszámokkal is megmunkálható, és abszolút szabadságot biztosít a tervezőnek a belsőépítészeti kialakítás terén. A hétköznapokban az anyag meggyőzően tartós, egyszerűen tisztítható és rendkívül ellenálló a törésekkel és karcolásokkal szemben.

Az új RAUVISIO crystal Deep kollekcióhoz tartozó dekorok 2022 júliusától nagy formátumú, 2800 x 1300 x 19 mm méretű préselt lapok formájában, illetve vékony üvegpanelként 2800 x 1300 x 4,0 mm méretben kaphatók.


Minden kép szerzői jogának birtokosa a REHAU

A RAUVISIO CRYSTAL TERMÉKCSALÁD TOVÁBB BŐVÜL

A RAUVISIO crystal üveglaminát termékcsalád három további trendkollekciójával a REHAU céltudatosan tovább erősíti trendeket meghatározó és ötletadóként elfoglalt pozícióját. A jövőben a Pure kollekcióba kerülnek besorolásra az időtálló, letisztult egyszínű dekorok. Az élettel teli natúr dekorokat a Strong kollekció köti csokorba. A Dynamic kollekcióban az élénk színek találnak otthonra. Aki ebből a választékból sem találta meg, amit keres, az a REHAU-tól egyénileg is rendelhet. Mivel a REHAU-nak lehetősége van arra, hogy az üveglaminátot 100%-os pontossággal az egyedi kívánságokhoz igazítsa a RAL színskála alapján, magasfényű vagy matt kivitelben.

 

További információk a RAUVISIO kollekciókról, valamint a rendelkezésre álló dekorok áttekintése a következő weboldalon érhető el:

www.rehau.hu/crystal


Kapcsolódó dokumentum:


a-rehau-leirhatatlan-melyseghatast-kolcsonoz-a-matt-feluleteknek


Tetszett a cikk?