Világjegy az otthon kényelmében

Fedezze fel a dekorok és a felületi struktúrák legújabb, piacvezető választékát! Faipari laptermékeink, valamint a gondosan összehangolt kiegészítőink segítségével bármilyen belsőépítészeti és bútorprojektet a kifinomult, kortárs ízlés jegyében valósíthat meg.


Harmony Hudson oak

Több mint egy évszázada gyártunk a fából olyan „alapanyagokat”, amelyekből a kreatív elmék világszerte rendkívüli alkotásokat hoznak létre. Aktuális kollekciónk termékeit a nemzetközi jó ízlés ihlette, amely a bolygó bármely pontján képes a szépség univerzális nyelvét a helyben autentikus dialektusra lefordítani.


Avant Garde


Harmony Arvadonna Chestnut


Slim Line

Az átfogó termékkínálat több mint 250 különböző színt, formát és felületet egyesítve áll össze egy harmonikus csokorrá, amelynek részeként a laminált és munkalap termékek öt kategóriára bonthatók:

  • Avant-garde: az innováció és az exkluzivitás egyedülálló keveréke lenyűgöző anyagválasztékával és különleges fényjátékával rendkívülivé teszi a hétköznapokat;
  • Harmony: a szinkronpórusos felületek életre keltik a fát, s a valóság többdimenziós lenyomatával alkotják újra a természet harmóniáját;
  • Contempo & Standard: legyen szó rusztikus tölgyekről, kecses kőrisről, vagy markáns szilfáról, az ezerarcú erdő kimeríthetetlen inspirációs forrásként szolgál dekorfejlesztő csapatunk számára;
  • Color: a munkapaletta színes dekorjai a visszafogott tónusoktól az élénk alapszínekig a kombinációk végtelen tárházával alakítják a teret;
  • Munkalapok: lekerekített szélű, egyenes élzárású vagy slim line, a kiváló minőségű és tartós munkalapok minden helyzetben megállják a helyüket.


Contempo


Color


Worktops

A faipari laptermék-gyártás vezető nemzetközi szereplőjeként felelősséggel tartozunk a bolygóért. Fejlett technológiát alkalmazunk, hogy a rendelkezésre álló nyersanyagokból a lehető legnagyobb hozam kinyerése mellett a lehető legkisebb terhelést gyakoroljuk a környezetre. A folyamatos fenntarthatóságra törekedve saját termelésű zöldenergia felhasználásával negatív szénlábnyomú termékeket állítunk elő és a körforgásos gazdaság elveinek megfelelően visszagyűjtjük, s újra feldolgozzuk a hulladékot.

A globális trendeket tükröző Kronodesign Global Collection 3.0 teljes termékválasztéka és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők széles körben elérhetőek expressz raktári kínálatunkban és kereskedő partnereinken keresztül egyaránt.


 


Tetszett a cikk?