A természet ihlette, a Kronodesign® tökéletesítette

Az élet és az emberiség története az anyatermészetben kezdődik, s korokon és kultúrákon átívelve, ezernyi érzékszállal rezonál a minket körülvevő világgal. A természet iránti ösztönös vonzalom az otthonokban tárgyi alakot öltve is megjelenik, egyedi színekkel, textúrákkal és formákkal kapcsolva be az egyént a természet körforgásába.

A Trends Origin Stories kollekciónk megalkotásakor alapvetésként az ember és a természet ezen kölcsönhatását, s a természet közelségének belterekben való megjelenítését tűztük ki célul. Új kollekciónk négy személyiségtípus történetén keresztül mutatja be, hogy a gondosan összeválogatott anyagok és textúrák kombinációi miként kapcsolódnak az ember személyiségéhez, gondolataihoz és érzéseihez.

Nomád
A nomád személyiség járja a világot és utazásainak emlékeit hazaérkezését követően otthonában is megjeleníti. Jellemző rá a szabad szellemű gondolkodás, a természetesség és az eklektikus stílusú lakberendezés, melyben a sokszínűség, a népies hatások és a kézzel készített termékek és a természetes anyagok dominálnak. Otthona egy aktív élet krónikája, ahol a mosott kövek, az időjárásnak kitett fafelületek és a szőtt vásznak nosztalgikus keretbe foglalják az emlékek gyűjteményét.


Nomád

Szenvedélyes
A szenvedélyes személyiségtípus gondolkodását a magabiztosság, eltökéltség és céltudatosság jellemzi, míg személyiségét és ízlésvilágát áthatja a szenvedélyesség, a kifinomultság és az érzékiség. Környezetének kialakításában is szereti kifejezni egyéniségét, szereti a gazdag és választékos megjelenést, valamint az egyedi, különleges dolgokat. Élettereinek berendezésében a karakteres fák kifinomult exkluzivitása, az érzéki mély színek használata, illetve a különleges márvány és fém felületek intim, mégis dinamikus összjátéka köszön vissza.


Szenvedélyes

Optimista
Az optimista vidám, energikus és színes személyiség, aki nyitott gondolkodásával és akár merész megjelenésével is szeret kitűnni a tömegből. Fogékony az újdonságokra és változásokra, folyamatosan követi az aktuális trendeket és szívesen kísérletezik. Jól érzi magát környezetében és szívesen élére áll a trendek változásainak. Lakását a betonhatású kőfelületek, az elegáns faanyagok, a csillogó fémek és a változatos színek teszik a nyitottság trendi, vidám fellegvárává.


Optimista

Alkalmazkodó
Az alkalmazkodó személyiségtípus kreatív, rugalmas és sokoldalú, aki könnyen alkalmazkodik az újdonságokhoz és változásokhoz. Találékonyságával és nagyfokú alkalmazkodó-képességével minden helyzetben a lehető legjobb megoldást keresi. Szereti a multifunkcionális tereket és megoldásokat, lakókörnyezetében a munka, szórakozás és pihenés egymásba nyíló terei közti egyensúlyt a klasszikus dizájn, valamint a természetes fák és a kövek harmóniája és rugalmassága teremti meg.


Alkalmazkodó
 

A Trends Origin Stories kollekció az élethűség legfrissebb szinonimája. A kollekcióban megjelenő természetes hatású faanyagok, a kifinomult kő- és márványfelületek, valamint az autentikus textíliák és a természetből visszaköszönő uni színek a négy új, lenyűgöző felületi struktúrával kombinálva minden igényt kielégítő összehangolt megoldásokat kínálnak a természethez való belsőséges kapcsolódásra.
 


 

A Trends Origin Stories kollekciót a természet ihlette, a Kronodesign® tökéletesítette…



Tetszett a cikk?