A REHAU felületkonfigurátor

Tervezzen és rendeljen egyedi méretű RAUVISIO bútorfrontokat online akár egy darabtól!

A REHAU új online szolgáltatást kínál: személyre szabott, fugamentes RAUKANTEX pro élzárással ellátott frontokat már 1 darabtól. A RAUVISIO brilliant vagy RAUVISIO noir bútorlapok közül választhat, és néhány lépésben konfigurálhatja személyre szabott bútorfrontját.

RAUVISIO frontok és színválaszték

A REHAU RAUVISIO felületválasztékában számos szín, dekor és alapanyag közül választhat az új online rendszerben.

A különösen ellenálló HPL-felülettel ellátott RAUVISIO noir egy sokoldalúan alkalmazható bútorlap. Elegáns matt és bársonyosan sima felületével, amely ideális bútorfrontként, valamint nagy mechanikai igénybevételnek kitett vízszintes felhasználásban is, pl. konyhai vagy bolti pultként. Legfontosabb tulajdonsága a tökéletes matt felület mellett a magas fokú karcállósága. Egy egyszerű melamin szivacs segítségével akár egy mozdulattal eltűntethetők róla a mindennapi használat nyomai.

A RAUVISIO brilliant akrillaminált tökéletesen megfelel a korszerű bútortervezés és gyártás valamint a felhasználók elvárásainak. Ragyogó mélységhatásának köszönhetően kiválóan helyettesíti a lakkozott bútorfrontokat, költséghatékony módon valósítva meg a lakkozott felületekkel megegyező hatást. A brilliant felületek széles színválasztékban érhetők el matt, valamint fényes kivitelben. További tervezési szabadságot biztosít az anyag egyszerű hajlíthatósága, amely által szinte bármilyen formára alakítható.


Fugamentes élzárás

A REHAU bútorlapokat és élzárókat egymáshoz fejlesztették ki, így a RAUKANTEX pro élzárás során teljesen hézagmentes csatlakozás jön létre a bútorlap és az élzáró között. Ennek több előnye is van: elsősorban esztétikus, másodsorban pára és vízzáró funkciót lát el, ami gondoskodik a bútorok hosszú élettartamáról.

A REHAU Felületkonfigurátor használatával megrendelőink méretre vágott, felhasználásra kész bútorfrontokat kaphatnak kézhez az általuk megadott címre való szállítással. Mindezt tökéletes minőségben, vágási hulladék nélkül.

Próbálja ki most a konfigurátort honlapunkon!

www.rehau.hu/feluletkonfigurator


Tetszett a cikk?