RAUVISIO bútorlap akció

RAUVISIO bútorlap akció
10%-os bevezető akció az online Felületkonfigurátoron


A REHAU Kft. szeptember hónapban akciót hirdet minden az online Felületkonfigurátoron megrendelt bútorlapra.

Az akció időtartama: 2024. 09. 09–2024. 10. 09.

Az akció kizárólag asztalosok által vehető igénybe.

Megrendelésnél adja meg ezt az akciós kódot: MC10

Az asztalosok által a REHAU Felületkonfigurátor internetes felületén  (www.rehau.hu/feluletkonfigurator) leadott minden RAUVISIO brilliant és RAUVISIO noir termék után 10% kedvezményt biztosítunk – beleértve a konfiguráció elkészítéséhez szükséges élzárókat is, a kedvezmény a szállítási díjra viszont nem vonatkozik.

Az akció igénybevételéhez szükség van a hirdetési anyagokon megtalálható akciós kódra, amelyek szerepelnek a szórólapokon, postai hírlevelünkben, online hírlevelünkben és hirdetéseinken. Asztalos partnereinknek az egyéni felületkonfiguráció elkészítése után a megrendelésnél a „Megjegyzés” mezőben meg kell adnia az akciós kódot, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk.

A bútorlap konfigurálás és a megrendelés menete:

  1. Meg kell nyitni a REHAU Felületkonfigurátor inter­netes oldalt (www.rehau.hu/feluletkonfigurator vagy https://portal.rehau.com/rehaucp-hu/hu/configu-rator/rauvisio/start).
  2. El kell készíteni a kívánt konfigurációt (az egyedi méretű, REHAU élzárással ellátott bútorlapok össze­állítása).
  3. Meg kell rendelni a konfigurációt: ennél a lépésnél kell megadni az árukosárban a Megjegyzés mezőben az akciós kódot.
  4. A konfiguráció megrendeléséhez REHAU Ügyfél­portál regisztráció szükséges. Amennyiben partnerünk nem rendelkezik még REHAU Ügyfélportál hozzá­féréssel, elkezdheti elkészíteni a konfigurációt, amely megrendelése előtt a rendszer fel fogja szólítani a regisztrációra. A regisztráció egyszerű, csak egy e­mail cím kell hozzá és meg kell adni néhány adatot, valamint a válasz e­mailben kiküldött linken egy jelszót. Ezután kollégánk megkapja az értesítést a regisztrációs szándékról, elbírálja azt (az elbírálás általában maximum 24 órát vesz igénybe), és pozitív elbírálás esetén elindítja a megrendelés feldolgozását. REHAU fenn­tartja magának a jogot, hogy egyéni megítélése alapján, indokolás nélkül megtagadja a regisztrációt a REHAU Ügyfélportálban. A megrendelés beérkezéséről a rend­szer a regisztráció jóváhagyása után e­mailben küld egy „rendelés beérkezés igazolást”, amely nem tekinthető rendelés visszaigazolásnak.
  5. REHAU Ügyfélportál regisztrációval már rendelkező ügyfelek a konfiguráció megrendelése után azonnal e­mailben kapnak egy „rendelés beérkezés igazolást”, amely nem tekinthető rendelés visszaigazolásnak.
  6. A rendelés hivatalos visszaigazolását minden megrendelő akkor kapja meg, amikor az egyéni bútorfrontok legyártásához szükséges minden anyag és feltétel rendelkezésre áll, és már van lehetőség pontos dátummal visszaigazolni a gyártást és szállítást.
  7. A megrendelés leadásánál a rendszer a képernyőn megjelenít egy 511...­-el kezdődő rendelésszámot. Ezt a számot későbbi érdeklődések esetére érdemes fel­jegyezni.
  8. A rendelés állapota ellenőrizhető a REHAU Ügyfél­portálján.

Megrendelésnél adja meg ezt az akciós kódot: MC10

 


Tetszett a cikk?