Élőben még szebb

A RAUVISIO bútorlap kollekció már több mint 150 féle prémium minőségű bútorlapot számlál. A színek többsége elérhető matt és fényes kivitelben is. A REHAU bútorlap választékának nagy előnye, hogy a lapok társíthatók azonos színű és felületű RAUKANTEX élzárókkal és RAUVOLET bútorredőnyökkel. Így teljesen egységes bútorok hozhatók létre egy gyártótól származó, egymásra hangolt anyagokból.

A rendkívül széles felület és színválaszték tetszőlegesen kombinálható, mégis vannak bizonyos színtársítások, amelyeket szakértőink szeretnének megosztani a termékek felhasználóival, a tervezőkkel és asztalosokkal így nyújtva segítséget az inspirációhoz. Ezzel a céllal hoztuk létre a Surface Select online bútorlap választó és ingyenes mintarendelő oldalunkat. Az oldalon egy szűrő funkció segíti a szakmai érdeklődőket, hogy minél könnyebben megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő felületeket, amelyekhez rögtön javaslatokat is teszünk az azokhoz illő színek és felületek kiválasztására.

Ez az online szolgáltatásunk kétségtelenül kényelmes színválasztást tesz lehetővé, de nem helyettesítheti a termékek való életben történő megtekintését, megérintését. A felületek igazi színe, optikai és tapintható tulajdonságai csak élőben mérhetők fel igazán. Ezért a REHAU erre is biztosít lehetőséget: az online oldalon ingyenesen rendelhető minták segítségével, amelyeket az érdeklődők által megadott címre juttatunk el postán. Az oldalon rendelhető minta a RAUVISIO brilliant, crystal, noir, fino, cube és innara kollekciókból.

Biztatjuk érdeklődőinket, hogy keressék fel az oldalt, győződjenek meg a REHAU lapok divatos és korszerű szín- és felületválasztékáról, és rögtön rendeljenek is néhány ingyenes mintát!

A REHAU bútoripari üzletága ezzel a szolgáltatással is igyekszik megfelelni mottójának: kivételes bútorok megvalósítását tesszük lehetővé.

 


Tetszett a cikk?