Középpontban az egyedi konyhabútor

A nürnbergi Holz-Handwerk 2016 faipari vásáron a Häfele kiállítási szereplésének központi témája a bútorasztalosok által készített, egyedi konyhabútor. Ezen belül a tárolótér továbbfejlesztése, az innovatív szerkezeti elképzelések, az új ötletek felnyíló és tolóajtókhoz, valamint a hang és a fény megjelenése a bútorokban állnak a középpontban.

DIGITÁLIS BÚTORTERVEZÉS

Az erős partnereknek egyszerű és gyors kommunikációra van szükségük. A Häfele időt sza k ít a szakmai megbeszélésekre és tanácsadásokra, valamint a szoftvertanácsadókkal való találkozásra. A vásáron a látogatók elsőként tekinthetik meg az év második felében „beélesítésre kerülő”, új webes megjelenést, és élőben tapasztalhatják meg a digitális bútortervezés örömeit.

BÚTORBA ÉPÍTETT ELEKTROMOSSÁG

A vásáron a fénnyeltörténő kísérletezésre szolgáló fekete dobozban mutatjuk be a Häfele új elemekkel kiegészített LED világítási rendszerét, a Loox-rendszert. Érdemes megnézni ezeket az újdonságokat melyek a jövőt jelenthetik. További témáink: hangok a bútorban, elektromos emelőoszlopok és tolóajtók. Megtekinthetik még Dialock nevű elektromos zárrendszerünket is.

SLIDO CLASSIC TOLÓAJTÓ-RENDSZEREK

A Slido családdal a Häfele teljes körű választékot nyújt fa, üveg vagy alumíniumkeretes tolóajtókhoz. Az új, egyedileg konfigurálható Slido Classic 35 VFS és Slido Classic 50 VFS elülső oldali vasalatok már kaphatóak.

SAJÁT GYÁRTÁSÚ FREE TERMÉKCSALÁD

A „Free” termékcsaládba tartozó felnyíló vasalatok lefednek minden általában használt nyitási megoldást, ezen felül pedig villamosíthatóak is. Az innovatív kevert anyagból készült Free flap H 1.5 felnyíló vasalattal a vállalat világújdonságot vezet be a piacra.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-februar-59


Tetszett a cikk?