A szélé éneke

Minél kiszámíthatatlanabbak és mulandóbbak a világ történései, annál jobban vágyunk az állandóra, az értékesre, az átláthatóra. A Renolit A szél éneke mottóval ezt a látszólagos ellentmondást választotta új színpalettája témájának.

Miért találjuk lenyűgözőnek a szelet? A levegő mozgása állandó változást jelent: a viharos szél felhőket kerget az égen, a szélfuvallat a víz felszínét borzolva a színek ragyogó játékát hozza létre, a szél kitartó ereje az évezredek folyamán bizarr felületeket alakít ki. 

Ahogy a szél megváltoztatja a formákat és a felületeket, úgy játszik a divat is a színekkel, anyagokkal, struk túrákkal. A felhasznált anyagnak legyen felismerhető a z eredete – ez a z irányzat régóta megfigyelhető a művészetben, a kézművességben, sőt a fogyasztásban is. A Renolit – ezt a trendet véve alapul – három különböző színvilágot álmodott meg, összesen 13 színnel.

A Renolit-csoport kiváló minőségű műanyag fóliákat és kiegészítő termékeket gyárt. A független családi vállalkozás 70 éve játszik meghatározó szerepet a minőség és az innováció terén. Több mint 30 telephelyen és értékesítési társaságban 4500-an dolgoznak a vállalatnál. A vállalatcsoport 915,8 millió eurót forgalmazott 2014-ben.

Bővebb információ - képekkel a csatolt PDF-ben!

RENOLIT Tábor s.r.o.
Farského 888/15
390 02 Tábor, Csehország
e-mail: tabor@renolit.com


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-november-38-39


Tetszett a cikk?