Figyeljünk a részletekre

Rengeteg gyönyörű és praktikus konyhabútor készül nap mint nap, számtalan anyag- és színkombinációban, sokféle stílusban. De vajon odafigyelünk-e a tervezés és a gyártás során a részletekre? Cikkünkben a jól átgondolt kiegészítőkre mutatunk néhány példát.


Shape Art Senior

A miskolci Homoki-Zár Kft. kiemelt hazai forgalmazója az idén már a 20. évfordulóját ünneplő lengyelországi GTV nagyvállalatnak. A GTV a világ egyik vezető bútorszerelvény-, illetve LED világítástechnikai forgalmazójaként rendkívül széles és átfogó termékpalettával rendelkezik.

Különös gondot fordítanak az apró részletek kidolgozására, ahol a kényelem praktikummal és esztétikummal párosul.

SHAPE ART FOGANTYÚK – Modern szépség


Shape Art fogantyúcsaládok

A fogantyú apróságnak tűnik, de meghatározó a bútor összképét tekintve. Fontos szempont a választásnál a bútorhoz illő stílus, a kényelmes fogás, valamint a tartós, intenzív használatot is jól bíró anyagminőség.

A GTV palettáján megjelenő új fogantyúcsalád minden ismérvnek tökéletesen megfelel.


GTV konyhai edényszárítók

Célja az esztétikus bútorok méltó kiegészítése. Légies, időtálló, könnyed és markáns. A teljesen egyedi – lengyel designerek által, kizárólag a GTV-nek megálmodott –, védett formák a Shape Art-termékek fő vonzereje. A klasszikus értelemben vett szépség modern értelmezése.

WOOD’IN’SET – Rendszerezd és élvezd!

A Modern Box és az Axis-rendszerek még kényelmesebb használata érdekében jöttek létre a WOOD’IN’SET fiókrendezők. A betétek magas minőségű bükkből készülnek, matt lakk bevonattal, melynek köszönhetően kellemes tapintásúak.

A WOOD’IN’SET személyre szabható fiókrendezők maximális komfortot és egyediséget kölcsönöznek fiókjában a gondosan elrendezett evőeszközöknek, konyhakéseknek és egyéb konyhai eszközeinek.


WOOD’IN’SET fiókrendezők

A fiókrendezők típusai: állítható evőeszköztartó, késtartó, fűszertartó, valamint fóliavágó és papírtörlőtartó.

A Modern Box és az Axis-rendszerekről további információt talál a www.facebook.com/kellektar oldalon.

PRAKTIKUS KONYHAI SZERELVÉNYEK

A modern GTV hulladéktárolók és sarokszerelvények elengedhetetlen elemei minden konyhának. Funkcionalitásuknak köszönhetően segítenek a konyhaszekrény maximális helykihasználásában. A szerves anyagok, papír-, üveg-, illetve műanyag hulladék szétválogatása nemcsak divat, hanem kötelességünk is. A GTV hulladéktárolók lehetővé teszik a szelektív hulladékgyűjtést, mely meghatározó lépés a környezettudatosság irányába.


Multino szelektív hulladékgyűjtők

A sarokszerelvények szerepe éppoly fontos a konyhai szerek, alapanyagok, edények rendszerezett tárolásában, mint a minimális hely maximális kihasználásában. A termékek elérhetők a Homoki-Zár Kft. termékpalettáján.


Praktikus GTV sarokvasalatok

A GTV LED-világításról bővebben a Magyar Asztalos 2016. decemberi számában olvashat.

HOMOKI-ZÁR KFT.
Cím: 3527 Miskolc, Szinva u. 19.
Telefon: +46/506-074 (szerelvény)
Telefon: +46/506-075 (lapszabászat)
E-mail: homokizar@homokizar.hu
www.homokizar.hu


Kapcsolódó dokumentum:


figyeljuenk-a-reszletekre


Tetszett a cikk?