Egger dekoratív kollekció

Már elérhető az EGGER kereskedelmi partnereinél! Dekorok, felületi struktúrák, termékek, szolgáltatások – egy összehangolt rendszer.


Harmonikus rendszer

2017 januártól érhető el az Új EGGER Dekoratív Kollekció 2017–2019 a cég kereskedelmi partnereinél. Az átfogó dekorkínálat tökéletesen harmonizált felületi struktúrákat vonultat föl és a legújabb technológiai fejlesztésekből merítkezik. A megújult termékpaletta és az intelligens kiegészítő szolgáltatások tökéletesen kiegészítik egymást. Ezzel támogatja az EGGER a partnereit a kivitelezés minden fázisában; az inspirációtól  és az ötlet kialakulásától egészenannak megvalósulásáig.

„Egy számos újdonsággal teli, inspiráló programot és átfogó megoldást kínálunk azokra a kihívásokra, amelyekkel partnereink a mindennapi munkáik során találkoznak“ – foglalja össze röviden az ùj kollekciót Hubert Höglauer, az EGGER Csoport marketingvezetője. Hároméves időtartamának köszönhetően a kollekció aktuális és megbízható segítsége lesz a mindennapi munkának. Szervizorientált termékkínálatának, a színazonos rendszernek és a megszokott kitűnő minőségnek köszönhetően az EGGER gyors, megbízható és sikeres munkát garantál. Az Új EGGER Dekoratív Kollekció 2017–2019 méltó utódja az előző évek sikeres ZOOM-kollekciójának. A szolgáltatások között újdonság az EGGER Applikáció, amelynek segítségével a teljes EGGER-kollekció bárhol a kezünk ügyében lehet. Az applikációba integrált Virtuális Design Stúdióban (VDS) az összes EGGER dekor bemutatható és kombinálható az előre elkészített helyiségszituációkban, beleértve az EGGER lamináltpadló-választékát is. Az alkalmazásba integrált QR-kód-olvasó és a bemutatótermi mintákon elhelyezett QR-kódok segítségével a dekorok direkt alkalmazhatóak a VDS-programban. Az EGGER Applikáció ingyenesen elérhető az iTunes Store és a Google Play áruházakban. Nagyméretű képek és ikonok, egyszerű navigáció, strukturált Termék és Szolgáltatás oldalak. Aki felkeresi az új www.egger.com honlapot, gyorsan megtalálja a keresett információkat és dokumentumokat. Az EGGER az új honlappal is a partnerei igényeire fókuszált.


App/VDS

9-ES MÁTRIX RENDSZER: INNOVATÍV SEGÍTSÉG

Az Új EGGER Dekoratív Kollekció 2017–2019 az újonnan kifejlesztett 9-es mátrix rendszerrel és a stílusvilágokba való rendezéssel segíti a dekorok kiválasztását és a stílusok közötti eligazodást. A számtalan új dekor és különböző anyag mellett az EGGER egy forradalmi rendszert alkotott, amely segíti a sikeres tervezői munkát. A kompakt 9-es mátrixba rendezett dekorok segítségével gyorsan és direkt módon lehet a színeket és a tónusokat összehasonlítani.

„Vizsgáljuk meg pl. a fehér megatrendet. Ha az összes fehér dekorunkat egyszerűen csak sorba rendeztük volna, akkor nehéz lenne a megfelelő árnyalatot kiválasztani. Ezzel a 9-es mátrixba történt szisztematikus rendszerezéssel csoportosítottuk az árnyalatokat és megkönnyítettük a választást és az összehasonlítást“– mondta Klaus Monhoff, az EGGER Csoport dekor- és designvezetője.

Modern Klasszikusok, Szín-Trendek, Ipari Stílus, Loft Living, Ellenálló Felületek, Living Nature, Nordic Style, Handcrafted és a Színek és a Természet Összhangja. Ez a kilenc stílusvilág adja az Új EGGER Dekoratív Kollekció 2017–2019 egyik központi elemét. A stílusvilágok egyrészről inspiráló trendeket mutatnak meg, másrészről irányt adnak, összefoglalják az új dekorokat. Az EGGER saját tapasztalataiból és esettanulmányokból is ismeri partnerei elvárásait, számára mindig fontos volt, hogy segítse és inspirálja partnereit. Ezek a kívánságok jelennek meg a stílusvilágokban és ezek alapján fejlesztették a dekorújdonságaikat is.

A „Modern Klasszikusok” stílusvilágban olyan dekorok találhatóak, amelyek időtlen, kedvelt fadekorok újragondolt interpretációi. Megjelenésüket izgalmas árnyalatok és különleges, harmonizált felületek jellemzik.


Modern klasszikusok

 A „Szín-Trendek” stílusvilágban az EGGER rendszerbe illeszti uni dekorjait is. A színes uni dekorok palettája kibővült, többek között divatos föld színárnyalatok kerültek be a kollekcióba. Az intenzív színek szintén bővültek és aktualizálva lettek.


Szín-trendek

Az „Ipari Stílus” stílusvilág azon fémreprodukciókat mutatja be, amelyekben a rozsdás felületen a fényes és a matt részek harmóniában vannak a struktúrában. A fémes csillogással és a fehérített pórusokkal elérhető fareprodukciók egyedi megjelenése adja ennek a stílusvilágnak az ipari karakterét.


Ipari stílus

A „Loft Living” stílusvilág dekorjai a nagyvonalú városi tetőterek hatalmas tereihez illeszkednek. Megtalálhatóak benne azok az anyagreprodukciók, amelyek e stílus high-end elvárásait követik; a mindennapi használat életteli kontrasztját pedig a „used look“ hatású dekorok teremtik meg. A beton hatású felületek mellett világos fadekorok is találhatóak, amelyek a kőutánzatokkal szemben könnyedséget és meleg környezetet sugallnak.


Loft Living

Különleges felületi hatásokat mutat be az EGGER az „Ellenálló Felületek” stílusvilágban. Fémes hatásúak és az enyhén gyöngyházfényű részek csillogással és mélységi hatással ruházzák föl ezt a választékot.


Ellenálló felületek

A „Living Nature” stílusvilág azokat a dekorokat csoportosítja, amelyek a csomóknak, a repedéseknek és a színezett pórusoknak köszönhetően széleskörűen alkalmazhatóak. A szinkronpórusos struktúrák vagy a matt felületi hatások magas értéket képviselnek. A természetben is megjelenő látható és tapintható felületek találkoznak ezeken a dekorokon.


Living Nature

Világos összhatást közvetítenek azok a dekorok, amelyeket a „Nordic Style” stílusvilágban foglaltak össze. Ezen dekorok északi karaktere nem csupán a világos fafelületekből fakad. Hasonlóan fontos a textilreprodukciókkal, valamint a modern és fémes hatásokkal történő kombináció is.


Nordic Style

A „Handcrafted” stílusvilág dekorjai úgy jelennek meg, mintha a tömörfát kéziszerszámokkal munkáltuk volna meg. A fadekorok felülete a mélyen kefélt hatástól a ragyogóig terjed. A fémreprodukciók is olyannak hatnak, mintha kézzel készültek volna. A fém- és bőrfelületek szintén lenyűgözőek.


Handcrafted

Megjelenésüket tekintve széles színspektrumú dekorok találhatóak a „Színek és a Természet Összhangja” stílusvilágban. Ezen dekorok nem kívánnak versenyre kelni a természettel, sokkal inkább egyedülálló, a természetben ebben a formában nem vagy nehezen fellelhető karakterük emeli ki őket a választékból. A fa fajtája itt kissé a „háttérbe húzódik”, a különleges megjelenés a központi téma.


Színek, termékek összhangja

„A magyar piacon immár készletről is elérhető az Új EGGER Dekoratív Kollekció 2017–2019 teljes raktári programja. A gyors elérhetőség biztosításáért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani kereskedelmi partnereinknek. A Raktárprogramban szereplő termékváltozatok mellett dekorjaink számos különleges hordozón is elérhetőek, a korábbiakhoz képest rugalmasabb lehetőségekkel. A PerfectSense lakkozott MDF-lapok új kínálata és a megújult munkalapválaszték mellett közel 2000 variációban szín-, struktúra- és fényességi szintben azonos élzárók is színesítik az átfogó termékpalettát. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden funkcióhoz a legmegfelelőbb termékváltozatot választhassák – mindezt úgy, hogy semmit ne kelljen feláldozniuk design elképzeléseikből! A z EGGER márkakereskedői teljesen megújult választékkal várják partnereiket bemutatótermeikben” – nyilatkozta Képes Olivér, az EGGER Magyarország képviseletvezetője.

További információkért keressék fel a www.egger.com/decorative weblapot, vagy az EGGER Magyarország Facebook-oldalát!
Kövesse Ön is! www.facebook.com/egger.magyarorszag
Felhasznált képek a FRITZ EGGER GmbH & Co. OG engedélyével.


Kapcsolódó dokumentum:


egger-dekorativ-kollekcio


Tetszett a cikk?