Színes, laza, minőségi


Nemrég lezárult az ingatlan.com csoporthoz tartozó, az iroda.hu által kilencedik alkalommal megrendezett Az Év Irodája verseny. A 172 nevezőből a közönség és egy független szakmai zsűri választotta ki a legnívósabb irodákat – több mint húsz különböző kategóriában. A döntőbe került enteriőrök alapján összegezzük a mai trendet.

Elcsépeltnek tűnik a mondás, de igaz: majdnem annyi – ha nem több – időt töltünk a munkahelyünkön, mint az otthonunkban. Hatékonyan csak úgy tudunk dolgozni, ha a munkakörnyezet ideális, otthonos, komfortos, egyszóval: minőségi.

Végignézve a képeket elmondható, hogy mindegyik cég kiemelt figyelmet fordított a dolgozók igényeinek kielégítésére, sőt, sok esetben a koncepció kidolgozásába is bevonták a munkavállalókat. Egyre fontosabbá válik ugyanis, hogy a munkatársak otthonosan érezzék magukat az irodai környezetben, hiszen jó hangulatban a munka is eredményesebb lesz, az elégedett munkavállaló pedig jó hatással van a cég hírnevére is. Ez kölcsönösen pozitív folyamat a vállalatnak és a dolgozóknak egyaránt. Fodor Dániel, Az Év Irodája verseny főszervezője hangsúlyozta, hogy a fiatal munkavállalók körében a következő munkahelyük kiválasztásában a fizetés után a második legfontosabb szempont a munkahelyi környezet.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.