Feltöltődés


A bútor nem csupán berendezési tárgy, hanem funkcionális eszköz is: szolgálja az ember kényelmét, segíti a tevékenységei közepette, rendelkezésre álló teret ad. Ahhoz, hogy ezt a célját maradéktalanul betöltse, igazítani kell a mindenkori igényekhez – úgy, hogy eközben a bútor és az ember kapcsolatának minősége nem csökkenhet.

Egyre inkább nő annak szükségessége, hogy az akkumulátorral működő telefonok, táblagépek, laptopok számára töltőhelyek is legyenek a közelben. Számos elektronikai cég felismerte már ezt, így olyan termékekkel jelentek meg a piacon, amelyek a kezeink ügyébe csempészik a bútorokba építhető szabványos USB-portokat, hálózati dugaljakat. Ezeket tekintjük most át röviden.

BEÉPÍTHETŐ CSATLAKOZÓK

Irodai, szállodai, otthoni íróasztalok, előszobai lerakóasztalkák, várakozásra alkalmas pultok tetői. Mind olyan felület, amelynél használ- (hat)unk okosnak számító mobileszközt, laptopot, így ezeket előbbutóbb töltenünk is kell majd. A beépíthető csatlakozók célja, hogy ezt felesleges hosszabbítók nélkül oldhassuk meg. Léteznek elrejthető változatok is, amelyeket az asztaltető síkjába kell süllyeszteni, ahol is csak a zárt fedél látszik.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.