A Rehau átfogó bútorfrontprogramja

A REHAU felületprogramjaival a bútoripar úttörőjének számít. „Passion for color” koncepciójával a polimerspecialista megmutatja a legújabb trendeket. A RAUVISIO programcsaládhoz tartozó felületi anyagok szinte korlátlan kialakítási lehetőséget biztosítanak az asztalosok, a belsőépítészek vagy építészek, illetve az ipar képviselői számára.

RAUVISIO CRYSTAL: A KÖNNYEN MEGMUNKÁLHATÓ ÜVEG

Az üveghatás eleganciát és minőséget kölcsönöz a belső térnek. Az üveg, mint alapanyag használatával járó hátrányok ellensúlyozása érdekében a REHAU kiváló alternatívát fejlesztett ki: a RAUVISIO crystal anyagot. A valódi üveg törékenysége következtében rengeteg selejt keletkezik, a RAUVISIO crystal viszont az üveghez képest tízszer nagyobb törésállósággal bír – és közel 50-szer könnyebb. A RAUVISIO crystal kemény védőbevonatának köszönhetően rendkívül karcálló. A RAUVISIO crystal megmunkálható a szokásos famegmunkáló szerszámokkal, és szinte bármilyen tetszőleges formára alakítható.

A RAUVISIO crystal slim 4 mm-es vastagságával az extra vékony polimerüveg változat. A RAUVISIO crystal a valódi üveggel szemben előnyöket kínál, és még rugalmasabban felhasználható az egyedi, helyszíni méretre vágásokhoz. A RAUVISIO crystal slim akár felújításokhoz is kiválóan felhasználható, például nedves területeken lévő csempetükrökhöz is.

A RAUVISIO crystal programot a RAUVISIO crystal decor teszi teljessé, amely a belső terek kialakításához 12 dekort kínál matt, illetve magasfényű kivitelben.

RAUVISIO BRILLIANT: A KARCÁLLÓ AKRILLAMINÁT

A REHAU által kifejlesztett RAUVISIO brilliant függőleges bútorelőlapok bevonataként használható akrillaminát, megmunkálási lehetőségeinek rugalmassága igazán meggyőző, és – a RAUKANTEX nullfugás élzáró-technológiájával együttesen alkalmazva, amely hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik – egy darabban öntött hatást kölcsönöz a bútorlapoknak. A hagyományos lakkozott előlapokhoz képest, a RAUVISIO brilliant gyártása terén akár 60 százalékos költség-megtakarítás érhető el. A RAUVISIO brilliant portfóliót egy magasfényű és egy matt változat teszi teljessé. Az akrillaminát számos termékelőnyt kínál. Tartósan UV-álló. Ezenkívül a sokoldalú anyag kiváló színminőségű és ragyogó színű, és minden famegmunkáló szerszámmal a kívánt méretre alakítható.


Kapcsolódó dokumentum:


a-rehau-atfogo-butorfrontprogramja


Tetszett a cikk?