A rend szórakoztató is lehet

A Barth munkaállomás-rendszer ergonomikusan optimalizált asztalteret biztosít. Ez gyorsabbá és kevésbé fárasztóvá teszi az összeszerelési munkát.

A modern munkahely elengedhetetlen, mert segíti a személyzetet abban, hogy gyorsan hozzáférhessenek a szerszámokhoz. Ezentúl óvja egészségüket, s a munkatársak toborzását is segíti, hiszen az ember értékesnek érzi magát az ergonómiai szempontból optimalizált munkahelyen. Mindez a fiatalok számára is vonzó. Ezért egyre több asztalos választja az OrgaCar szerszámos kocsit és a Barth VakuuLift-S mozgatható szerelőasztalt a bútoralkatrészek megmunkálásához.

Az OrgaCar kombinálja a mobil munkafelületet különféle válogatási lehetőségekkel és rengeteg hellyel a szerszámok, eszközök és apró alkatrészek számára. Az ellátó „gém” – nevezhetnénk állványnak is – elektromos áramot, sűrített levegőt, világítást és elszívást biztosít a munkahelyen. A még nagyobb hatékonyság érdekében a továbbfejlesztett OrgaCar M integrált fiókrendszerrel és szerszámbetétekkel további lehetőségeket nyit meg.

A VakuuLift-S mozgatható szerelőasztal nagy munkalapot kínál lapos vákuumos tapadókorongokkal, amelyek kímélik a munkadarabot. A két oldalon elhelyezett pedálokkal pedig mindent a legkényelmesebben, az asztalnál dolgozó szakember  magasságának megfelelően lehet állítani.


Forrás: www.barth-maschinenbau.de, dds 


Tetszett a cikk?