Mi így támogatjuk a hazai faipart!

Kedves olvasónk!

30 éves fennállásunk óta hivatásunk, hogy a havonta megjelenő Magyar Asztalos és Faipar szakfolyóiratunk, valamint a faipar.hu szakportálunk által ismertessük olvasóinkkal a hazai fa- és asztalosipar számára legfontosabb újdonságokat, szakmai híreket és gazdasági információkat.

Ez az elkövetkező időszakban sem lesz másképp! Szerkesztőségünk otthoni távmunkában ugyan, de zökkenőmentesen készíti a következő lapszámot és folyik az online felületünk folyamatos tartalomellátása.

Az információ hatalom, ez nem kérdés...! Ez az, amiben mi a legtöbbet tudjuk nyújtani a szakmának, és ez az, amivel most még inkább szeretnénk támogatni önt!

Ezért a Magyar Asztalos és Faipar teljes 2019-es évfolyamát mindenki számára elérhetővé tesszük!

Használja ki az időt arra, hogy olvas, tájékozódik, informálódik!

Amennyiben kíváncsi a friss kiadványra, és az év további hónapjaiban is szeretné olvasni a lapot, akkor itt megrendelheti az újságot az áprilisi számtól print vagy online formátumban.

Ha archiválni vagy könnyen visszakereshetővé szeretné tenni a lapot, vagy egyszerűen nyomdaillatot érezve szeretné böngészni a tartalmakat, akkor rendelje meg az egész éves kiadványt januárig visszamenőleg! Amint normalizálódik a helyzet, és újra az irodából dolgozunk, azonnal küldjük önnek a már megjelent számokat is.

Jó egészséget és kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Asztalos szerkesztősége


Tetszett a cikk?