Szemet gyönyörködtető felület

A jó megjelenés nem minden, de sokszor mégis az első benyomás a meghatározó. A kezeletlen fa természetessége az ablakon vagy a bejárati ajtón, divatos színek a homlokzaton, mélymatt felület a bútoron – az ízlésvilág, az anyagi és helyi körülmények mind befolyásolják a választást. A LIGNA nemzetközi kiállításon az Adler is bemutatja újdonságait az ablak- és ajtógyártók, a faipari szakemberek, a bútorgyártás képviselői számára.

A gyártó egy igazán említésre méltó innovatív megoldással rukkolt elő, ami nem más, mint a Crystal Clear technológia (CCT).  Az eljárás során egy jelentősen átlátszó bevonatszerkezet keletkezik az ablakok és bejárati ajtók felületén, mely szinte ragyogóvá teszi a nyílászárót és kiváló UV-védelmet biztosít.

A fa természetességét hangsúlyozó árnyalatok mellett a faipari szakemberek megismerkedhetnek bel- és kültérre szóló új trendszínekkel. Ilyen például az elegáns megjelenést nyújtó hematit fekete, a vidám, meleg tulipiros vagy a földes, sivatagi hangulatot idéző Mojave-zöld. A bútorgyártók számára az Adler új technológiákat kínál a modern felületekhez, mint például a Calander Coating Inert és az Excimer a mélymatt megjelenés érdekében, a kiváló minőségű UV-bevonat ellenálló képességével.

Forrás: www.adler-lacke.com, dds


Tetszett a cikk?