EGY SZÍNESEBB JÖVŐÉRT

A Kaméleon Hungary Kft. már 5. éve forgalmazza a több mint 70 éves múltra visszatekintő, olasz IVE festékgyártó cég fa- és bútoriparban kitűnően hasznosítható termékeit, melynek kizárólagos magyarországi képviselője. A Ligno Novumon mutatták be a legfrissebb újdonságukat, a Color Trend Habitat Projekt „Woodbox” névre keresztelt eszközét.

Ez egy belsőépítészeknek és dizájnereknek szánt gyűjtemény, melynek célja, hogy vizuális párbeszédet hozzon létre terek, bútorok és tárgyak között. Segítségével harmonikus szín- és anyagkombinációkat alkothatunk meg.

A Woodbox széles választékot kínál: 240 minta különböző színű lakkozott fakeretet (18 különböző fafajból), 62 szín matt, fényes hatású és magasfényű változatban, üvegminták, valamint fémhatású, fényes és matt felületek. A minták háromdimenziósak, alakjukat tekintve koncentrikusak, így tökéletesen egymásba illeszkednek, és szabadon variálhatók. Ez a „színmátrix" lehetővé teszi, hogy több mint 300 000 egyedi kombináció hármast hozzunk létre. A tervezésnél így most már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

www.kameleonhungary.com


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-aprilis-37-39


Tetszett a cikk?