ÚJDONSÁGOK A BIOPIN-TÓL

A hagyományost a hagyományossal ötvözve új termékcsaláddal bővült a BIOPIN palettája BIOPIN NATUR néven. A régi bútorok felújítása a „ne dobjuk ki” elvet követve újra a középpontba került, hiszen manapság nagyon is trend az „új-régi”, de a „régi-új” bútorok iránt is egyre nagyobb az igény. A BIOPIN erre építve, a hagyományos, de már a mai kor elvárásainak megfelelően nemcsak a felületkezelés, hanem az ápolás tekintetében is bővítette palettáját.

A BIOPIN NATUR Gyorsalapozó gyorsan száradó, alacsony viszkozitású, pórustömítésre alkalmas anyag. Jól alkalmazható az ezt követő BIOPIN NATUR sellak olaj vagy szintetikus bevonat alapozásához. A BIOPIN NATUR Sellak tisztán természetes nyersanyagokból készül.
Minden típusú fafajhoz alkalmas beltéri használatra. A kész felület testes, fényes és tartós, fiziológiailag ártalmatlan, szagtalan és nem mérgező. A durva fafelületeket 180-as csiszolópapírral csiszolja át és portalanítsa. Ezután a BIOPIN NATUR Sellakkal alapozzon és egy éjszakát hagyja száradni, majd 240-es csiszolópapírral csiszolja át és portalanítsa. Ecsettel még egy vékony réteget vigyen fel. A felület 14 nap alatt keményedik át.

A BIOPIN NATUR Zongoralakk magas minőségű, viaszmentes sellak bevonat. Karc- és alkoholrezisztens. A BIOPIN NATUR Zongoralakk feldolgozáskész. Ecsettel vagy labdázva vihető fel több rétegben a felületre. Minden réteg labdázás előtt érdemes a felületre csepegtetni pipettával néhány csepp polírozó olajat. Legalább három réteget kell felvinni. A BIOPIN NATUR Munkalapolaj egy oldószermentes olaj, tömörfából (lucfenyő, fenyő, bükk) készült konyhai munkalapok kezelésére. Az olaj adja a fa ellenállását a nedvességgel szemben. Légzésaktív. A szín a felületet elmélyíti.

A BIOPIN NATUR Faszappan alkalmas a fafelületek intenzív és univerzális tisztításához és előkészítéséhez a BIOPIN NATUR Padlóápolótejjel történő továbbkezelés előtt. Nagyon kiadós, erős hatású tisztítás. Tisztán növényi, megújuló nyersanyagokból. Általános tisztítás fa járófelületek, különösen olajozott járófelületek számára. Lakkozott fafelületekre, továbbá laminált, csempe és kőfelületekre egyaránt alkalmazható.

A BIOPIN NATUR Padlóápolótej természetes összetevőkből ápoláshoz és karbantartáshoz. Viaszolt és olajozott járófelületekhez és bútorokhoz. Véd a szennyeződés és a mechanikai igénybevételek ellen. Sima, fedett bőrökhöz (hasított bőrhöz nem) és más felületekhez is alkalmas. Viaszolt és olajozott járó- és bútorfelületek ápolásához és védelméhez. Rövid száradási idő után, polírozás nélkül selyemfényűvé válik a felület. A kezelt, felújított felületbe diffundálni képes, így válik szennytaszítóvá. Ezen kívül a felület jellemzően csúszásmentes. Sima kő járófelületre csak nagyon vékonyan, takarékosan alkalmazzuk. Hosszú időszakon keresztül való alkalmazásnál felépül egy igazán kellemes, kopásálló viaszfelület. A rendszeres tisztítás és ápolás jelentősen meghosszabbítja a járófelület élettartamát. A BIOPIN NATUR Padlóápolótejet száradás után tovább lehet polírozni.

A BIOPIN NATUR Padlóápoló egy természetes, oldószermentes és légzésaktív ápoló és tisztítókoncentrátum beltéri olajozott vagy viaszolt padlókhoz. Egyaránt véd a víztől és a szennyeződésektől. A viaszolt padlók szépsége és selyem fényük frissessége hosszú távon
megmarad és a felújítási időközök is meghosszabbodnak.

ORANGE 6 Természetes Otthon Kft.
1163 Budapest, Cziráki utca 26–32.
Telefon: +36 1 403 1683
www.orange6.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-november-25


Tetszett a cikk?