Graco világszínvonalú szórástechnika

A Recycolor Kft. kínálatában a Graco olyan rendszereket, termékeket és technológiákat kínál, amelyek a legkiválóbb minőséget képviselik, különböző folyadékok kezelése és továbbítása területén.

Merkur ES 1:30 áttételű nagynyomású, levegőrásegítéses szóróberendezés, G40 pisztollyal, 1 db flexibilis és 1 db fix felszívó csővel, 7,5 méter anyag és levegőtömlővel, 1 db választható fúvókával.

Akciós ára: 899.000 Ft + áfa.

Optimális berendezés a nagyobb gyártók részére is. A tartály használatával, illetve a szivattyú mérete miatt gyorsul a színváltás és a mosási idő. A mosáshoz használt víz vagy oldószer mennyisége is nagymértékben lecsökken a felszívó tömlős berendezésekhez képest. Már 1liter anyaggal is működtethető. Felszívó tömlős változatban is elérhető! Vizesbázisú és oldószeres anyagokhoz egyaránt használható. A G40 nagynyomású levegőrásegítéses szórópisztoly tökéletes és pulzálásmentes egyenletes szórásképe miatt akár pácoláshoz is használható a megfelelő méretű fúvóka használatával.

Merkur ES 1:30 áttételű nagynyomású, levegőrásegítéses szóróberendezés, G40 pisztollyal, 1 db flexibilis és 1 db fix felszívó csővel, 7,5 méter anyag és levegőtömlővel, 1 db választható fúvókával.

Akciós ára: 470.000 Ft + áfa.

Kisebb asztalosműhelyek számára optimális megoldás például az eddig használt felső, nyomótartályos pisztolyokhoz képest a nyílászáró felületkezelésénél. A kis tömlőátmérőknek és a fix szívócsőnek köszönhetően a feltöltési mennyiség 1,5 dl. Akár 2–3 léc festésénél is gazdaságosan használható. Könnyen mosható, ezáltal gyors színváltást tesz lehetővé. Pulzálásmentes egyenletes szórásképet biztosít, ezáltal akár pácoláshoz is használható a megfelelő méretű fúvókával. Oldószeres anyagok szórására is alkalmas.

Elérhetőség:

1112 Budapest, Kőérberki út 36.
Tel.: +361 361 0734
Mobil: +3630 355 6455
recycolor@recycolor.hu
www.recycolor.hu


Kapcsolódó dokumentum:


graco-vilagszinvonalu-szorastechnika-a-recycolor-kft-tol


Tetszett a cikk?