Minőségi ablakok Rábapatyról

A projektzáró ünnepélyen Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke elismeréssel szólt a Rábaablak vállalkozásáról, és gratulált a cég vezetőinek. Ezután felolvasta Hende Csaba honvédelmi miniszter levelét, aki az árvízi helyzet miatt nem tudott jelen lenni a rendezvényen.
Kondora István, Sárvár polgármestere az összefogás erejét emelte ki, azt, hogy három, korábban külön-külön dolgozó faipari szakember összefogásából jött létre a Rábaablak Kft., amely ma már világszínvonalú termékeivel van jelen a piacon.
A Rábaablak Kft. cégvezetésének fő szempontjai – mint ahogy azt Berghoffer Tamás, a cég ügyvezető igazgatója elmondta – a hatékonyság, az előremutató fejlesztések, a rugalmasság és a minőség. A fejlesztési terveikben először nem szerepelt ilyen volumenű beruházás. A beszállító céggelvaló tárgyalás és a lehetséges megoldások átgondolása során – ahogy a gépeket működés közben látták–, egyre nyilvánvalóbbá vált számukra, hogy igazán átütő fejlődést ennek beállításával tudnak elérni. A 230 milliós innovációt több sikeres hazai és uniós pályázat segítségével sikerült megvalósítaniuk, hitel és önerő hozzáadásával. A gyártósor üzembeállításával egy egyedülálló széles termékskála gyártása válik lehetővé, így a megrendelő igényének megfelelően akár egyszerű műszaki tudású ablakokat, vagy akár a passzívházakhoz szükséges legmagasabb tudású ablakokat is tudnak gyártani.


Tetszett a cikk?