Xylexpo: 2014 a nagy visszatérések éve

Ezt bizonyítja, hogy a Xylexpo nemzetközi faipari kiállítás és vásárra több éves kihagyás után visszatérnek kiállítóként az olyan nagy nevű gyártók is, mint a Biesse és az SCM Group. Ezek a visszatérések ismét a reflektorfénybe helyezték a kiállítást, amelynek azért tulajdonítanak nagy jelentőséget, mert jó jele lehet annak, hogy a cégek kezdenek erősödni és újra beindulhat a kereslet a gépek és technológiák iránt.

"Olaszország még mindig jelentős részt hasít ki a globális piacból annak ellenére, hogy a gazdasági válság nagy problémákat okozott. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan láthatjuk a fellendülést, mivel az olasz bútoripar versenyképes, a gyártók és tervezők gyakorlatilag egy globális divatdiktátor szerepét vállalják magukra." – mondta Jürgen Koeppel, a Homag Group igazgatótanácsának tagja.

Az említett gyártók mellett többek közt jelen lesz a kiállításon: Ima Klessman, Robatech, Italpresse, Michael Weinig, Barberan, Camam, Casadei Industria, Essetre, Felder, Hundegger, Friulmac, Paolino Bacci, Siempellkamp, Wintersteiger…csak hogy néhányat említsünk a több mint 300 kiállító közül, akik már jelezték részvételi szándékukat a Xylexpo-n 2014. május 13-17. között a milánói Rho vásárközpontban.
 


Tetszett a cikk?