SCM házivásár Riminiben

Az SCM HÁZIVÁSÁR egy olyan alkalom, mely nem túl gyakran valósítható meg, más bemutatók alkalmával figyelmünk kétségtelenül megoszlik a rengeteg információ között. Itt most egyszerre koncentráltan találkozhat a legújabb technológiákkal, magával a versenyképességgel.

A teljes gépkínálat egyben, működés közben, kipróbálhatóan, szakemberek, tervezők gyári technikusok segítségével és "idegenvezetésével". Magyar nyelvű előadások aktuális technológiai-versenyképességi témakörökben, gyárlátogatás magyar nyelvű vezetővel, faipari üzem megtekintése, és szíves vendéglátás az SCM kollégáinak szervezésében. - Nos dióhéjban így néz ki az ide SCM napok, az Európa hírű THE HOME EVENT, amire ezúton is szeretettel hívunk meg minden kollégát, a faiparban, bútor és épületasztalos iparban dolgozó szakembert, érdeklődőt.

Április közepe a bútorgyártók, faiparosok szakmai hete!
Egy időben a milánói Salone del Mobile bútorkiállítás és az SCM HOME EVENT faipari gépvásár!

AZ SCM HÁZIVÁSÁR- THE HOME EVENT a következőkre fókuszál:

  • Vevőkkel történő személyes találkozás azért, hogy átfogó és hatékony módon mutassuk be nekik az SCM Cégcsoport gyártási/termelési technológiáját. Minden egyes kiállított gépet üzem közben mutatunk be, Önök megismerhetik, a gyártási folyamatokat és betekintést kapnak egy sor műszaki, kereskedelmi és karbantartó szakember munkájába, lehetőség nyílik a közvetlen eszmecserére
  • Tech Túrák 4 témakörben, 4 kulcsfontosságú szektorban: bútor-, faszerkezet-, ajtó-ablak- és ács üzletágak.


Helyszín és a kiállítás területe - 3000 m2-en faipari gépek


Az esemény helyszíne Riminiben az SCM  bemutatóterem, ahol 3000 m2-en bemutatásra kerül az SCM teljes palettája az egyszerűbb alapgépektől a legmodernebb technológiákig.
Várjuk Önöket Milánóban is, a Salone del Mobile (Milánói Bútorszalon) kiállításon, ahol néhány vevőnk által (Riva 1920, San Partignano) mi is jelen leszünk.

Szeretettel várjuk és vendégül látjuk azon kedves magyar vevőinket, akik kollégáinknál regisztrálnak és ellátogatnak hozzánk az SCM Group házi vásárára áprilisban Riminibe. Itt az alábbi szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket:

  • magyar nyelvű vezetés az SCM Rimini gyáregységeiben, a bemutatókon
  • magyar nyelvű előadás és mérnöki konzultáció
  • 2 éjszaka szállás Rimini szállodában
  • Ebéd és koktél vacsora a vásár látogatás napján
  • Ingyenes buszjárat a hotel – SCM Group – hotel útvonalon
  • Ingyenes buszjárat a milánói Salone del Mobile kiállításra és vissza Riminibe, így egyetlen utazással két vásáron is részt vehet, megismerve a legújabb design trendeket és a hozzá kapcsolódó gyártási technológiákat
  • És még ezen felül látogatást szervezünk San Patrignano faipari üzemébe és laboratóriumaiba (www.sanpatrignano.org)
     

Rimini, 2014. április 10-15.
SCM Cégcsoport, THE HOME EVENT

Részt szeretnék venni, regisztrálok a rendezvényre.

Bővebb információ:
SCM magyarországi képviselet Planet-Gép Kereskedelmi Kft.
Dudás Dorottya - telefon: (06) 30 694-1022
Cselényi József - telefon: (06) 30 931-2777
Email: dudas.dorottya@anest.hu


Tetszett a cikk?