Infokommunikációs pályázat a fejlődésért


A belső vállalati folyamatok hatékonyságának javítását és a jövedelemteremtő képesség erősítését kívánja elősegíteni az a vissza nem térítendő támogatás, melyre meghosszabbított határidővel lehet pályázni.

A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” elnevezésű pályázati felhívás benyújtási határideje 2019. szeptember 10-ről 2020. január 15-re módosult.

CÉLJA

A felhívás vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttes biztosítása révén a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a vállalatok közötti üzleti kapcsolatok, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javításán, a különböző vállalatirányítási rendszerek bevezetésén, a felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének és használatának ösztönzésén keresztül.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.