Gyorsabban, kisebb költséggel

Csiszolóanyagok, érzékeny felületek, sorozatgyártás – a Leitz gyémántvégű szármarók javítják az eredményeket és pénzt takarítanak meg.

 

 

A Diamaster Pro3 és Plus3 szármarói hatékonyabb gyártási folyamatot tesznek lehetővé, akár ötven százalékkal nagyobb előtolási sebességgel és szerszám-élettartammal, kiváló élekkel és sima, keskeny felületekkel. A fejlesztés oka a Leitz által kidolgozott valódi Z3 geometria, vagyis a vágóélek elrendezése. Míg a hagyományos Z3+3 vágóélek egyidejűleg maximum két éllel forgácsolják az érintett felületet, addig a Z3 maróknál három vágóél van folyamatos használatban a munkadarabon.

 

 

A Diamaster Pro3 12–14 mm átmérővel kapható, háromszor újra élezhető. A Diamaster Plus3-at ipari felhasználásra fejlesztették ki CNC-támogatott formátumban. 16–20 mm-es átmérővel kapható, nagy sorozatban, nagy teljesítményű alkalmazásokhoz használható. A kiterjesztett újraélezési zónának köszönhetően 12-szer lehet élezni. Mindkét maró minden szokásos panelanyaghoz megfelelő. A szármarók komplett rendszerként is rendelhetők nagy teljesítményű zsugortokmánnyal – kiegyensúlyozott és tartalmazza a szükséges beállítási adatokat is. Így a szerszámok gyorsan és megbízhatóan használhatók.

 

Forrás: dds, www.leitz.org


Tetszett a cikk?