Fedezze fel az LT20 fűrészgépcsalád előnyeit

A Wood-Mizer LT20 fűrészgép sokoldalúan használható a különböző ágazatokban az egyedi kézműves munkáktól kezdve a nagyobb építési és épületfelújítási projektekig. A fűrészüzemek által világszerte elismert és megbízhatónak tartott LT20 nyitotta meg az utat a korszerűsített változata, az LT20START előtt. Ez az új, költségkímélő modell teljes hidraulika-rendszerrel és beállító automatikával készül a vágási magasságok beállításához. A fafeldolgozó iparágban a kezdők számára az LT20START a legjobb első gép, amely könnyű indulást tesz lehetővé az szakmában.


Vigyázz, kész, fűrész!

Indítson fafeldolgozó vállalkozást LT20 géppel! Ez a felhasználóbarát fűrészgép tökéletes a kisvállalkozások indítására vagy bővítésére. Az LT20 nem csak a fűrészelést teszi lehetővé, hanem a növekedést is. Bővítse a lehetőségeit olyan kiegészítőkkel, mint a szélező, sorozatvágó, vékonyító és gyalu/csiszoló gép. Akár mobil fűrészelési szolgáltatást vállal, akár kiváló minőségű faanyagot gyárt, az LT20 fűrészgép igazodik a piac különféle igényeihez.

Ráadásul jó befektetés is. Az LT20 értéktartó, és amikor nagyobb gépre lesz szüksége, nem okoz majd gondot az LT40 vagy LT70 modellre váltás. Világszerte számos vállalkozás virágzott már fel az LT20 géppel, ami bizonyítja, hogy megbízható választás a fafeldolgozó iparban érvényesülni kívánók számára.

– A Wood-Mizerben az a jó, hogy a vágás precíz, a szalag pedig vékony, így a legtöbbet lehet kihozni a fából. Igyekszünk mindent megtenni, hogy lecsökkentsük a hulladék mennyiségét – mondja Kennedy úr, egy indonéz cég tulajdonosa, aki exportra szánt egzotikus keményfákat, például paliszandert dolgoz fel LT20 fűrészgéppel.


Megfizethető házak mindenkinek

Az LT20 fűrészgép fantasztikus eszköz mindenkinek, aki saját ház építéséről álmodik, különösen ha faszerkezetes házat akar, amely költségkímélő, és egyben környezetbarát is. A faszerkezetes házak gazdaságosak, ráadásul újra hasznosítható és környezetbarát anyagokat használnak.

Az LT20 fűrészgép a megoldás a világ minden táján, ahol a hagyományos építési költségek az egekbe szöktek. A leendő háztulajdonosok számára lehetővé teszi az egyedi építési igényeik szerinti fűrészáru előállítását, ezzel csökkenti a költségeket, és megkönnyíti az otthonhoz jutást.

 

ISMERJE MEG A WOOD-MIZER AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAIT!

 

A fűrészüzemek számára is előnyös, hogy nagyobb szerződéseket köthetnek, és folyamatosan munkát kapnak ezeknél az építési projekteknél. Ám az LT20 rugalmassága nem csak az építkezéseknél használható ki. Garázsok, fészerek, műhelyek, pajták, pavilonok, és még nagyobb építmények, például raktárak építéséhez is tökéletesen alkalmas.

A leendő háztulajdonosok és a fafeldolgozók számára az LT20 több mint egy gép: ez eszköz az álmok megépítéséhez, és a közösség bővítéséhez.

– Az LT20B kis méretű gép. Szerintem a kis mérete és kis súlya miatt számos előnye van. Ezt a fűrészgépet akár egy hajógyárban, javítás alatt álló hajókon is lehetne használni – mondta Zygmunt Koss lengyel vállalkozó, aki pályázatot nyert, és egy nagy európai projektben gerendákat gyártott északi-tengeri szélerőművek zsaluzásához. Egy Wood-Mizer LT20B fűrészgépet használt, amely később hasznosnak bizonyult a lengyelországi faháza építése során is.

– Vállalatunk virágzása a Wood-Mizer fűrészgéppel kezdődött. Ez a gép lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük a fafeldolgozási rendeléseket – mondta Koss úr.


Precíz eszköz speciális famunkákhoz

Az LT20 fűrészgép kiválóan teljesít olyan projektekben is, ahol döntő fontosságú a pontosság és a minőség. Főszerepet játszott egy 100 éves vasúti kocsi felújításában Spanyolországban, ahol nélkülözhetetlen volt az eredeti stílus pontos helyreállításához. Az LT20 a helyszínen legyártott minden szükséges anyagot a burkolatoktól és belső falpanelektől kezdve az ablakokig és padlódeszkákig, a kulturális örökség felügyelet éber szemei láttára.

– A fűrészgépnek köszönhetően én végeztem el a munka nagy részét a kocsik helyreállításában. A Wood-Mizer fűrészgép nem egyszerűen csak rönköket fűrészel. Ez a gép precíz vágásokat készít, ami nagyon fontos különálló elemek készítése során. Rengeteg fát és időt spóroltam meg – mondta Emilio González Rodriguez, aki részt vett ebben a felújítási projektben. – Igazi Wood-Mizer rajongó vagyok! Ez a gép a legjobb munkatársam!

Az LT20 fűrészgép hordozhatósága döntően fontos, mert közvetlenül a felújítási helyszínekre lehet szállítani, mint a spanyol vasúti projektnél, vagy egy régi kolostor tetőcseréjére Bulgáriában. Itt az LT20 a kolostor igényes helyreállításhoz állított elő faanyagot, ahol a kereskedelmi forgalomban nehezen beszerezhető, egyedi méretű deszkákra volt szükség.

Mobilitásának köszönhetően az LT20 távoli, vagy nehezen megközelíthető helyekre is elszállítható, így a lehető legtöbbet hozhatják ki a helyi erőforrásokból, kiváló vágási pontosság és hatékonyság mellett. Emiatt egyre jobban kedvelik a történelmi újjáépítési projekteknél, ami bizonyítja, hogy ez a gép nem csak fát darabol, hanem a történelem egy szeletének megőrzését is segíti.


Az örökség és közösség fenntartása

Az LT20 fűrészgép nem csupán egy gép, hanem családi vállalkozások alapja is, amely gyakran generációkon át öröklődik. A helyi közösségekből kialakuló vállalkozások az LT20-as fűrészgépre alapozva tartják fenn a védjegyükké vált minőségi szolgáltatást. Az LT20 fűrészgéppel az új generációk tovább bővíthetik a tevékenységeiket, a helyben elnyert bizalmat tovább fokozva.

Az olasz Peretti család LT20 fűrészgéppel tartja életben a kézműves fakanál- és tányérkészítést. A Val Strona völgyben (a „kanalak völgyében”) régebben közel 300 kisvállalkozás gyártott fatermékeket és kanalakat, és egész Olaszországban értékesítették ezeket. Mára mindössze 30 maradt.

– Korábban itt mindenki a mennyiségre összpontosított a minőség helyett. A válság és az importált termékek özöne viszont mindent megváltoztatott, és ezt nem mindenki volt képes túlélni – osztotta meg velünk Noris Peretti, a sikeres családi kézműves vállalkozást tovább vivő három családtag egyike. – A Wood-Mizer rengeteg új lehetőséget nyitott meg számunkra. Versenyképesebbé tette az árainkat, mert már nem kell más fafeldolgozótól beszereznünk a faanyagot. Fokozta a függetlenségünket és a rugalmasságunkat is.


Aktív nyugdíjas évek

Mindezek mellett az LT20 tökéletes a nyugdíjasok számára, akik aktív, teljes értékű, természetközeli életmódra vágynak. Lehetővé teszi számukra, hogy fafeldolgozással foglalkozzanak, megőrizve aktivitásukat és szellemi frissességüket.

Az LT20 fűrészgép nem csak fa darabolásáról és a közösségi kapcsolatok építéséről szól. Nyugdíjasok gyakran segítenek vele szomszédoknak, fenntartható helyi erdőgazdálkodást folytatnak, sőt egyedi bútorokat is készítenek, a helyi erőforrások különlegességét demonstrálva.

– Mindig is szerettem volna olyan helyet találni, ahol kikapcsolódhatok, és közel lehetek a természethez – mondta Henry Kurzaj, egy nyugdíjas francia mérnök, aki az LT20 fűrészgéppel szívesen gyárt asztalokat, padokat, székeket, meg polcokat természetes tömör fából. – Örülök, hogy gyönyörű helyi fát kínálhatok fel az ügyfeleimnek, nem valami távoli kontinensről érkezett árut. Büszke vagyok rá, hogy az erdőmből származó fával dolgozhatok. Igazi inspirációt ad nekem.


Városi fűrészüzem

Az LT20 fűrészgép városi fűrészelésre is alkalmas, a régi faanyagot, kiszáradt fákat és a fel nem használt rönköket hulladék helyett értékes nyersanyaggá varázsolva. Például régi pajtákból származó fából gyárthat újrahasznosított anyagot. Ahelyett, hogy kidobnák vagy tűzifává aprítanák a kidőlt fákat, az LT20 táblákra és deszkákra vágja őket. Ezek kreatívan felhasználhatók praktikus dolgok készítésére, mint padok, kerítések és sétányok, amelyek megszépítik a városi és vidéki környezetet.

Az LT20 különösen hasznos a városi parkfenntartók, erdészek és gazdálkodók számára, mert az útban lévő fa ésszerű felhasználásával segít a földek felelősségteljesebb kezelésében. Támogatja a környezet tisztaságát és a fenntarthatóságot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a fölösleges fából célszerű és szép dolgokat készítsenek a helyiek számára.

 

ISMERJE MEG A WOOD-MIZER AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAIT!

 


WOODMIZER HUNGARY K.F.T.

2921 Komarom, Szőnyi út 67.
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?