A Wood-Mizer bemutatja az iparág első akkuval működő hordozható fűrészgépét

Az akkumulátoros szerszámok és kültéri gépek iránti egyre növekvő keresletre reagálva a Wood-Mizer büszkén mutatja be az iparág első hordozható fűrészgépét.  Az egyedülálló lítium-ion akkumulátoros fűrészgép kényelmes alternatíva, amely állandóan megbízható és kiváló minőségű fűrészelést biztosít a felhasználók számára. A népszerű LT15WIDE fűrészgép modellel kapható, áttörést jelentő tápellátás révén a fafeldolgozás szerelmesei és az erdészeti szakemberek már most beléphetnek a teljesen hordozható fűrészelés jövőjébe.

Teljesítményre és hatékonyságra terveztük

Az LT15 sorozat szilárd alapjaira épült új LT15 akkumulátoros fűrészgépben egyesülnek a legfejlettebb funkciók, mint például az intelligens tápellátás, a be- és kikapcsolási funkciók, és a továbbfejlesztett Setworks rendszer.  Akár csak elődje, az LT15CLASSIC WIDE, az akkumulátoros változat is fel tud dolgozni 90 cm átmérőjű rönköket, modulos munkapadja pedig akár 5,4 méter hosszú rönkök darabolását is lehetővé teszi. Az új fűrészgép telepített és mobil változatban is kapható.

A többféle (gáz, dízel, villamos) energiaellátási lehetőség mellett most már akkumulátorral is üzemeltethető LT15WIDE fűrészgép minden felhasználó igényeit kielégíti sokoldalúságával.  Az új akkumulátoros változat tökéletes választás azok számára, akik egyszerű használatot és megbízható teljesítményt várnak el, a tisztább és csendesebb fűrészelés mellett.

Akkumulátoros tápellátás biztosítja a legteljesebb kényelmet

Az LT15 akkumulátoros fűrészgépet négy nagy teljesítményű, 1,4 kWh-os lítium-ion akkumulátorral szállítjuk, amelyek sok órányi folyamatos üzemelést tesznek lehetővé.  A gyorstöltőt bármely 230 V / 50 Hz-es konnektorba be lehet dugni, így egyszerű és kényelmes a töltés.  A fűrészgépet akár hat akkumulátorral is használhatják a hosszabb üzemelés érdekében, így a fafajtától és a vágási követelményektől függően jelentős, akár 8 órás üzemidő érhető el.  Az akkumulátorrendszer szigorú biztonsági előírásoknak felel meg, beleértve a rezgés, hőterhelés és rövidzárlat elleni védelmet, így biztosítva a biztonságos és hatékony üzemelést.

Innovatív funkciók az észszerűbb fűrészelésért

Az LT15 akkumulátoros fűrészgép lelke az úttörő Smart Power Feed (Intelligens tápellátás) technológia, amely automatikusan beállítja a vágási sebességet a fa típusa, a rönk mérete és a fűrészlap élessége alapján.  Ez a fejlett rendszer valós idejű adatokat szolgáltat, és optimalizálja a fűrészelési folyamatot a maximális hatékonyság érdekében.  Emellett a modernizált SW-B vezérlőpanelben  automatikus öndiagnosztikai modul figyeli a legfontosabb műszaki paramétereket, és tájékoztatja a kezelőt az akkumulátor töltöttségi szintjéről, az energiafogyasztásról, valamint a motor és az akkumulátorok hőmérsékletéről.

Az LT15 akkumulátoros fűrészgép fő jellemzői:

  • Smart Power Feed (Intelligens tápellátás): Új technológia, amely folyamatosan figyeli a fűrészelési paramétereket, és a lehető legjobb vágási eredmények elérése érdekében optimalizálja a motor teljesítményét.
  • SW-B vezérlőpanel: Automatikusan beállítja a vágási magasságot, és fontos adatokat szolgáltat, mint az akkumulátor töltöttségi szintje, az energiafelhasználás, valamint a motor és akkumulátor hőmérséklete.
  • Strapabíró akkumulátor-burkolat: Azhagyományos motor helyére, könnyen hozzáférhető helyre szerelt akku burkolat porvédett, nedvességálló, és úgy terveztük, hogy bírja a kültéri körülményeket.
  • Akkumulátorok száma: A fűrészgép 4, 5 vagy 6 akkumulátorral üzemelhet, ami rugalmasságot és hosszabb üzemidőt biztosít nagyobb munkák esetén.
  • Gyorstöltés: A mellékelt töltő egység akár 6 akkumulátor egyidejű töltését is lehetővé teszi, és normál konnektorba csatlakoztatható.  Négy akkumulátor töltése körülbelül 4 óráig tart, minden további akkumulátor egy órával meghosszabbítja a töltési időt.
  • Mobil fűrészgépek: A fűrészgép közúti szállításra alkalmas, miáltal a fafeldolgozók távoli projekteken is részt vehetnek, és önállóan fűrészelhetnek.

Rendelje meg előre a 2024-es szállításhoz

Az európai fafeldolgozók már előrendelhetik az LT15WIDE akkumulátoros hordozható fűrészgépet, amelynek forgalmazása várhatóan 2024 végén kezdődik.  Az árakkal, rendelkezésre állással és a termékinformációkkal kapcsolatos további részletekről érdeklődjön a Wood-Mizer helyi képviselőjénél.

 

TEKINTSE MEG A WOOD-MIZER AKTUÁLIS AKCIÓIT.

 

WOODMIZER HUNGARY K.F.T.
Szonyi ut 67.
2921, Komarom
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
woodmizer.hu


Tetszett a cikk?