Sötétben is nappali fény

Az új BSA 14,4-18 LED hasznos segédeszköz olyan építési helyszíneken, ahol nem áll rendelkezésre elektromos csatlakozó vagy zavaró lehet a kábel folyamatos „vonszolása”, amely vizes környezetben még inkább hátrányos. Az akkumulátor közvetlenül a lámpa hátuljára csatlakoztatható, így az masszív, kompakt egységet képez, amely a csőkeret révén stabilan megáll a lábán. 18 erős LED-ből álló fényforrás biztosítja a megfelelő megvilágítást nagy felületen, széles hatósugárban, egyenletes, homogén fénynyel. Olyannyira hatékony, hogy a gyártó ajánlása szerint még a helyszínen  végzett felületkezelések (pl. parkettalakkozás, ajtóto kok festése) is megfelelő minőségben végezhetők sugarai alatt.
A Metabo ennél a készüléknél is törekedett a kompatibilitásra, ezért az új lámpa minden Li-Power, -Compact, -Plus és - Extrem akkuval üzemeltethető 14,4 és 18 V-os feszültségosztályban. Az új 5,2 Ah-s akkukkal egy feltöltéssel akár 7 óra folyamatos világításra képes, vagyis csaknem egy műszakot kibír. A BSA 14,4–18 LED-lámpa robusztus, hosszú élettartamú, gumírozott burkolattal. A hordozófülnél fogva könnyedén mozgatható, de akár falra is akasztható, így magasabbról jobban bevilágítja a teret.
Amennyiben leporolódna, egy vizes ruhával egyszerűen letisztítható. A hagyományos lámpák gyakran sárgás fénnyel világítanak, ellenben a BSA LED-izzói mindig fehér fényt szolgáltatnak, választás szerint két fényerősség-fokozatban. További előnye, hogy nem melegszik, a korszerű LED-izzóknak köszönhetően. A lámpafej függőleges irányban forgatható, akár 180 fokban is. Tömege mindössze 2,8 kg.


Metabo Hungária
Szerszámforgalmazó Kft.

1103 Budapest, Noszlopy út 30.
Tel.: 06-1/434-2220.
E-mail: info@metabo.hu
www.metabo.hu


Tetszett a cikk?