Új szuperkompakt gépek a Milwaukee-tól

Az új generáció öt gépből áll: az M12 BDD típusjelű fúrócsavarozó és az M12 BPD ütvefúró-csavarozó 10 mm-es fémtokmánnyal rendelkezik, az igazán kompakt M12 BD kétsebességes fúrócsavarozó hatszögbefogású bitekkel használható, és a termékcsaládot két ütvecsavarozó, a hatszög befogású M12 BID és a négyszög befogású M12 BIW teszi teljessé. Az M12 BDD-vel és az M12 BPD-vel fában max. 22 mm, acélban max. 10 mm-es lyukakat fúrhatunk, a BPD ütvefúrás üzemmódban percenként 22 500 ütés mellett max. 10 mm-es lyukak fúrására képes falazatban.

REDLITHIUM akkumulátorMindkét gép maximális fordulatszáma 400, illetve 1500 ford./perc és az új 4,0 Ah kapacitású akkumulátorral alkalmazva 38 Nm nyomatékot képesek teljesíteni. Az M12 BID max. fordulatszáma 2500 ford./ perc, legnagyobb nyomatéka viszont percenkénti 3300 ütés mellett 112 Nm, az M12 BIW esetében pedig a nyomaték 135 Nm. Az új gépek természetesen teljesen kompatibilisek az összes M12™ géppel, és a régi szuperkompakt lítiumion vagy az újabb REDLITHIUMION ™ akkumulátorokkal. Mint minden Milwaukee gép, rendelkeznek RedLink elektronikával, amely védi a gépet és az akkumulátort a túlterheléstől és a túláramtól, és magát az akkumulátort a lítiumion akkumulátorok két legnagyobb ellenségétől, a túlmelegedéstől és a túlkisüléstől is. Az egyedi cellafigyelésnek köszönhetően pedig hosszú működési idő érhető el.

Az akkumulátoros gépeknél a gépek működési ideje, az akkumulátor (és a gép) tartóssága mellett a profi felhasználók számára fontos az ergonómia, a kényelmes és könnyű használat is, aminek a Milwaukee minden ponton igyekszik megfelelni: a termékek kis mérete és súlya folyamatos, hosszú ideig tartó munkavégzést tesz lehetővé, és az akkumulátor töltöttségét mutató kijelzőnek köszönhetően a profi szakemberek mindig biztosan tudják, hogy mennyi ideig dolgozhatnak a géppel. A Milwaukee új szuperkompakt gépei elérhetőek országszerte a Milwaukeekereskedőknél. Fontos információ, hogy a Milwaukee a bevezető akcióban az M12 BDD-202C, a M12 BPD-202C, az M12 BD-202C, az M12 BID- 202C és a négyszög befogású M12 BIW-202C típusokhoz a profi gépekhez járó két akku mellett ajándékként egy 9900 Ft + áfa értékű harmadik akkumulátort ad.


Tetszett a cikk?