Pontosság minden helyzetben

PRECÍZ ÉS EGYSZERŰ MUNKAVÉGZÉS
A sokféle tartozék teszi a Festool oszcillátort egyedülállóvá. Gyorsan, szerszám nélkül összeszerelhető. Például a vezetőasztal segítségével könnyedén elvégezhetőek a precíz kivágások – karcolás, elcsúszás nélkül. A mélységütköző biztosítja a bemerülési mélység pontos beállítását. Ez a funkció továbbá megakadályozza a túlzott mélységű bevágást, ezen túl pedig védi a munkadarabot és a fűrészlapot is. Az olyan feladatok is, mint például a dilatációs hézagok utánmunkálása is egyszerűen elvégezhető a VECTURO-val. A Festool új oszcillátora a gyors munkavégzést és a könnyed előrehaladást az erőteljes, elektronikus fordulatszám-szabályozással rendelkező 400 W-os motorjának köszönheti. A változtatható fordulatszám lehetővé teszi a különböző anyagokhoz, fűrészlapokhoz, tartozékokhoz való optimális beállítást.

ERGONOMIKUS TERVEZÉSI FORMA ÉS KEZELŐI KÉNYELEM A MÁR MEGSZOKOTT FESTOOL MÓDON
A Festool mindig is kiemelt figyelmet fordított és fordít az ergonomikus munkavégzésre. Nincs ez másképpen a VECTURO-val szemben sem, hiszen itt is kiemelt figyelmet kapott a kezelői komfort. A karcsú gépháznak és a gumiborításnak köszönhetően a gép kényelmesen és biztonságosan fekszik a kézben. A kapcsoló ideális elhelyezkedésű, így kényelmesen elérhető, mind a jobb-, mind a balkezesek számára. A FastFix gyorsrögzítő rendszernek köszönhetően a fűrészlapok gyorsan és egyszerűen, szerszám nélkül cserélhetőek. A plug-it kábel pedig az oszcillátort kifejezetten rugalmassá teszi.


A FastFix kar nyitásával a szerszámrögzítő adapter kiold, így lehetővé válik a szerszámcsere
 

A TÖKÉLETES RENDSZER
Az innovatív kiegészítőkkel és a tartozékok széles skálájával a Festool a VECTURO-t rengeteg alkalmazáshoz kínálja. Fűrészlapok fához és fémhez, univerzális bimetall fűrészlapok műanyaghoz és gipszkartonhoz, speciális fűrészlapok ablakjavításokhoz, glett, ragasztó és szilikon eltávolításához. Minden áttekinthetően elrendezve a SYSTAINER-ben. Az új VECTURO OS 400 országszerte elérhető a Festool szakkereskedői hálózatában. További információ a www. festool.hu honlapon.


A vezetőasztal segítségével rendkívül pontos kivágások készíthetők


Nagy precizitás, alacsony vibráció. A Festool új oszcillálógépe, a VECTURO, vezetőasztallal felszerelve


Tartozékok széles választéka biztosítja, hogy a VECTURO a helyszíni beépítés vagy felújítások során,
ill. a belsőépítészetben egyaránt használható legyen


Három fontos adapter, amely a gépet egyedülállóvá teszi: vezetősaru, mélységütköző és vezetőasztal.
Mindhárom szerszám nélkül állítható és másodpercek alatt le- és felszerelhető a gépre


Tetszett a cikk?