Nullfugás élzárást az Ön műhelyébe is!

Egyetlen technológiai módosítás miatt új gépet vásárolni komoly felelősség, megtérülésre csak hosszú távon lehet számítani, és mi lesz a régi élzáró berendezéssel? A megoldást az Iwood kínálja, a csodaként emlegetett nullfugás élzárás egyszerűen beköltöztethető a műhelyébe, pontosabban a már meglévő (vagy új) hagyományos élzáró berendezésébe. 

A recept a következő:

  • Kell hozzá egy új vagy egy használt élzáró gép. 
  • A német Schugoma új ragasztóegységet (Hot Air System) beépítik az élzáró gépbe a már meglévő hagyományos ragasztófelhordó fej mellé. 
  • A szintbe marási műveleteket (citling és polír) a már működő gép végzi továbbra is.

A német és olasz gyártók is ezzel a technológiával építik gépeiket, így a már használatban lévő berendezéseikbe is beépíthető a rendszer. Az eredmény Nullfugás élzárást az Ön műhelyébe is! A nullfugás éllezárás a bútoripar slágere, megjelenése óta népszerűsége töretlenül nő. Ennek oka kétségtelenül az általa elérhető igényes, egyöntetű megjelenés, de fontos megemlíteni a jó hőtűrő képességet és vízállóságot is. A technológia híre a megrendelők körében is terjed, erre pedig a gyártóknak reagálniuk kell, de hogyan? pedig kiváló minőség, relatív alacsony beruházási költség mellett. Az eredeti gép funkciói megmaradnak, és igény esetén az "átkapcsolás" a hagyományos termelés és a forró levegős, nullfugás gyártás között kevesebb, mint öt perc alatt megoldható. A technológia nagy előnye, hogy mivel nincs ragasztó, nem kell a tárolásáról és az adagolásáról sem gondoskodni, és a szennyeződések is elkerülhetőek. Az ilyen korszerű élzárási technológiát használók kevesebb utómunkával számolhatnak, és az élanyag leválásából, elszíneződéséből származó reklamációk is el fognak maradni. A Schugoma HOT-AIRSYSTEM használható minden hagyományos koextrudált élanyag esetén. 

A rendszer előnyei: 

  • Elégedett ügyfelek a magas színvonalú késztermék miatt. 
  • A már meglévő élzáró gépbe telepíthető.
  • Problémamentes és gyors átkapcsolás a HOT-AIR-SYSTEM és a hagyományos eljárás között.
  • Racionális gyártás, a külön ragasztóanyaggal járó logisztika, tárolás, adagolás megszüntethető, az időigényes olvadéktakarítás többé nem szükséges.
  • Magasabb piaci árak kérhetőek a késztermékért.

Íves alkatrészek megmunkálásra, kisebb üzemek számára, a gyártó innovatív megoldást kínál a Kantenking KHD0065 nullfugás, mobil éllezáró berendezéssel. Ez az eszköz egyesíti a forró levegős technológia előnyeit egy mobil, kézi élzáró géppel. Segítségével rövid idő alatt, átszerelés nélkül megmunkálhatóak íves és egyenes élek, vagy akár negatív sarkok is. 


Tetszett a cikk?