A vágás szabadsága

Bemutatkozik a HKC 55 kézi akkumulátoros, billenőburás körfűrész és a keresztvágásokhoz is alkalmas FSK vezetősín

EGYSZERŰEN VIGYE A MUNKADARABHOZ ÉS VÁGJON PONTOSAN
Az akkumulátoros körfűrész és a keresztvágó sín ötvözi a függetlenséget, a precizitást és a hatékony munkavégzést a rendkívül felhasználóbarát, egyszerű kezeléssel és kiváló ergonómiával. A gyors zár lehetővé teszi, hogy a HKC egy szempillantás alatt csatlakoztatható vagy leválasztható legyen a vezetősínről, attól függően, hogy Ön sínnel vagy anélkül kíván dolgozni. A fix pozícionáló tüske és az állítható ütköző lehetővé teszi a szögben végzett vágások precíz ismétlését 0° és 60° között – mindkét irányba. Ezen kívül a leggyakrabban használt szögbeállítások bejelölhetők a sínen. A visszahúzó funkció gondoskodik a folyamatos működtetésről – beépített visszahúzó rugó a fűrészt mindig e kezdő pozícióba húzza vissza. Így a fűrész azonnal készen áll a következő vágásra, keresztvágásra. Az új FSK vezetősín 3 különböző hosszúságban érhető el. A HKC 55 a vezetősínnel kombinálva bizonyítja sokoldalúságát – például, amikor hőszigetelő paneleket kell méretre vágni.

KIFINOMULT EGÉSZEN A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG
Köszönhetően a milliméter pontossággal beállítható mélységbeállításnak és a merülő funkciónak, a merülő vágások egy előre beállított vágási mélységben könnyedén, pontosan és kényelmesen elvégezhetőek. A HKC 55 nyitott designjának köszönhetően mindkét oldalon tiszta rálátást biztosít használójának, mind a vágási vonalra, mind a fűrészlapra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a munka pontosan és egyszerűen elvégezhető a vezetősín használata nélkül is.

KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS
A Festool-ra jellemző módon a HKC 55 fejlesztése során is kiemelt figyelmet tulajdonított az ergonómiának. Robusztus, ám mégis könnyű súlyú a magnéziumöntvények révén. Továbbá a jól elhelyezett súlypont biztosítja a könnyed, erőfeszítések nélküli működtetést a mobilalkalmazások során, például építkezéseken. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében a HKC 55 billenőburával van felszerelve. A billenőbura hátrahúzásával rálátás nyílik a fűrészlapra még gérvágásoknál is. A hasítóék biztosítja a biztonságos munkavégzést, integrálva van a billenőburába, és segíti a könnyű irányítást is. A hasítóék megakadályozza a fűrészlap elakadását. A maximális vágási teljesítmény és a magas minőség érdekében a Festool 3 új különböző alkalmazáshoz ajánlott fűrészlapot kínál a HKC 55 akkumulátoros billenőburás körfűrészhez. A FastFix gyorscserélő rendszer gondoskodik a gyors, szerszám nélküli fűrészlapcseréről, mellyel jelentős időt takarít meg.

MÉG TÖBB FÜGGETLENSÉG
A HKC 55 bevezetésével a Festool tovább terjeszti 18 voltos akkumulátoros gép választékát. Az 5,2 Ah teljesítményű akkumulátor és a szénkefementes EC-TEC motor biztosítja az optimális teljesítményt, a nagyobb hatékonyságot és a hosszabb gépélettartamot. Ráadásul a Festool a PowerSelect rendszerén belül lehetővé teszi a korrekt, rejtett költségek nélküli, személyre szabott választás és vásárlás szabadságát is. Az új HKC 55 elérhető vonzó „starter set”-es változatban, mely tartalmazza az akkumulátorokat, a töltőt és a tartozékokat. Azok számára, akik már dolgoznak Festool akkumulátoros géppel, kiváló választás lehet a „basic” változat Systainer-ben, amely lehetővé teszi a már meglévő akkumulátorok és töltő használatát. Természetesen az új HKC 55 körfűrészhez is jár a SERVICE all-inclusive szolgáltatáscsomag, mely kierjed az akkumulátorra és a töltőkészülékre is, abban az esetben is, ha utólag vásárolták.


Tetszett a cikk?