Wood-Mizer MaxFLEX

Azok a fűrészmesterek, akik nagyobb rugalmasságú és gyorsabb vágási képességekkel rendelkező szalagot keresnek, örömmel fognak értesülni róla, hogy a Wood-Mizer egy új minden eddiginél hatékonyabb szalagot dob piacra.
 

„Az új MaxFLEX szalag jelentősen tovább bírta, mint a többi szalag a szokásos terhelési teszten, amit a szalagok minőségének ellenőrzésére szakosodott osztályunk végzett el” mondta Robert Baginski, a cég vezető operatív tisztviselője. „A fűrészmesterek nagyon elérhető áron juthatnak hozzá az új MaxFLEX szalagokhoz, amelyeknek az élettartama jelentősen hosszabb, mint a többi szalagé.”


Az új MaxFLEX szalagok kiváló minőségű acélból készülnek, amit a Wood-Mizer úgy választott ki, hogy magasabb legyen a szalagok teljesítménye a konkurencia termékeitől, és maximalizálja a fűrésztelepek hatékonyságát. A különleges ötvözet rugalmasabbá teszi a szalagokat, és megnöveli az élettartamukat.

A szalag első használói nemcsak arról számoltak be, hogy a szalag élettartama megnövekedett, hanem arról is, hogy gyorsabban lehet a szalaggal fűrészelni, egy 8 órás műszak alatt 1m3-rel több fűrészárut lehet előállítani.

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom
Szőnyi út 67.
Tel.: +36-34/346-255
woodmizer@woodmizer.hu

www.woodmizer.hu



Tetszett a cikk?